Home TOP NEWS Ανακοινώνει συνδυασμό ο Κατσουρίδης

Ανακοινώνει συνδυασμό ο Κατσουρίδης

 


Παρά το ότι δεν ανακοίνωσε κάτι επίσημα, είναι γνωστό ότι ο Νίκος Κατσουρίδης κινείται εδώ και μέρες παρασκηνιακά για να σχηματίσει συνδυασμό και να εξασφαλίσει κεφάλαιο, για να διεκδικήσει την προεδρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κατσουρίδης βρίσκεται κοντά στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του.

Αυτή τη βδομάδα αναμένεται ότι ο πρώην βουλευτής θα κλείσει τις εναπομείναντες λεπτομέρειες και θα είναι σε θέση να θέσει τον εαυτό του και τους συνεργάτες του στη διάθεση των μελών στις 14 Απριλίου. Μάλιστα, γίνεται προσπάθεια στο συνδυασμό να βρίσκεται και ένας πρώην αντιπρόεδρος, ο Χριστάκης Τζιοβάννης, όμως δεν είναι τόσο εύκολο.

Η προσπάθεια του Κατσουρίδη είχε σαν στόχο την εξεύρεση ενός αρχικού ποσού που θα εξασφαλίσει την μικροπρόθεσμη ρευστότητα του Σωματείου ενώ όσο αφορά τα άτομα του συνδυασμού, επιθυμούσε να στελεχώσει την ομάδα του με ικανούς ανθρώπους που πιστεύει ο ίδιος ότι μπορούν να βοηθήσουν. Η προσπάθεια του φαίνεται καρποφόρησε και αυτό που απομένει ουσιαστικά είναι κάποιες λεπτομέρειες οικονομικής πτυχής, οι οποίες προβλέπετε ότι θα δρομολογηθούν εντός των επόμενων ημερών.