Home TOP NEWS Ανταποκρίνεται ο κόσμος, υπάρχει ακόμη έδαφος να καλυφθεί για τα κριτήρια!

Ανταποκρίνεται ο κόσμος, υπάρχει ακόμη έδαφος να καλυφθεί για τα κριτήρια!

 


Περισσότερα από 2000 εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει διαθέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, έσοδα που βοήθησαν τον Σύλλογο να περάσει με επιτυχία τον οικονομικό έλεγχο της Ομοσπονδίας για τον μήνα Φεβρουάριο, και να δημιουργήσει θετικές προοπτικές για τα κριτήρια Μαρτίου. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται άλλα περίπου 1500 εισιτήρια διαρκείας για να ξεπεράσει και το εμπόδιο των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ για τον μήνα Μάρτιο.

Η Διοίκηση έχει ανακοινώσει παράταση μέχρι τις 17 Μαρτίου στην έκπτωση του 40% στα εισιτήρια διαρκείας, κάτι που αναμένεται πως βοηθήσει ακόμη περισσότερους φιλάθλους της ομάδας να ανταποκριθούν, κλείνοντας θέση για τη νέα σεζόν σε πολύ καλή τιμή και στηρίζοντας συνάμα την ομάδα τους σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει αισιοδοξία πως ο στόχος για να φτάσει ο Σύλλογος τα 3500 εισιτήρια διαρκείας μέχρι το τέλος Μαρτίου, θα υλοποιηθεί.

Επιπλέον, στην ΟΜΟΝΟΙΑ προσβλέπουν σε σημαντικά έσοδα και από την κατηγορία “Χρυσά Μέλη”. Υπενθυμίζουμε πως με την καταβολή 1000 ευρώ (400 ευρώ οι συνταξιούχοι), εξασφαλίζεται η ιδιότητα του μέλους για οκτώ χρόνια. Άλλη μια πηγή εσόδων είναι τα επετειακά συλλεκτικά προϊόντα που έχει κυκλοφορήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ (επετειακή φανέλα, ελβετικό ρολόι, χρυσό κόσμημα, ασημένιο νόμισμα, επετειακή εμφάνιση), όπως και η ετήσια συνδρομή στο συνδρομητικό διαδικτυακό κανάλι του Συλλόγου, OMONOIA Premium, το οποίο πρόσφατα ανακοίνωσε και την κυκλοφορία κάρτας προνομίων, δωρεάν για τους ετήσιους συνδρομητές του.

Μια άλλη σημαντική πηγή εσόδων για την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι οι συνδρομές των μελών της. Όπως έχουμε μάθει, εκκρεμεί ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό να εισπραχθεί από συνδρομές που εκκρεμούν. Εκτιμάται ότι, λόγω της εκλογικής γενικής συνέλευσης, μεγάλο μέρος του ποσού αυτού θα μπει στα ταμεία του Συλλόγου δίνοντας σημαντικές ανάσες για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.