Home TOP NEWS Χριστοφίδης: «Η πλευρά του Πέτεφ ζήτησε να λυθεί εξωδικαστικά το θέμα»

Χριστοφίδης: «Η πλευρά του Πέτεφ ζήτησε να λυθεί εξωδικαστικά το θέμα»

Ο δικηγόρος της Ομόνοιας που χειρίζεται το θέμα Πέτεφ μίλησε στον ACTIVE και στην εκπομπή Passing Game και αναφέρθηκε στις τελευταίες ενέργειες που έκαναν οι πράσινοι για να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του Σωματείου τους.


Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γεγονός ότι η Ομόνοια έχει αποταθεί στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών: «Από την στιγμή που υπάρχει μονομερής τερματισμός, αντιλαμβάνεστε οι λόγοι πρέπει να εξεταστούν από τα αρμόδια όργανα αν είναι ορθή. Εάν δεν το κάναμε θα είχε δικαίωμα ο κ. Πέτεφ για να ζητήσει την εξέταση γιατί να κάνει τέτοιο. Γι’ αυτό και η Ομόνοια προχώρησε στην διαδικασία στην Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών για να είναι κατοχυρωμένη για την ενέργεια της να διακόψει μονομερώς το συμβόλαιο του».

Για το που στηρίζεται το σκεπτικό: «Στηρίζεται σε μια σειρά από τον προπονητή και μια σειρά από ενέργειες του, και η ίδια η ΚΟΠ έχει παραπέμψει τον κ. Πέτεφ στον Αθλητικό Δικαστή και είναι όλα πλέον στην Επιτροπή για να αποφασίσει αν είναι ορθή ή όχι».

Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι η πλευρά του Πέτεφ προσέγγισε την Ομόνοια για να βρεθεί η χρυσή εξωδικαστικά: «Είναι γεγονός πως έχει υπάρξει επαφή από τον δικηγόρο του κ. Πέτεφ με το Σωματείο μετά τον μονομερή τερματισμό και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία. Η πλευρά της Ομόνοιας έχει απαντήσει και στις δύο επιστολές που έχει αποστείλει η πλευρά του κ. Πέτεφ. Δεν μπορώ να πω περισσότερα απλά επιβεβαιώνω τις πληροφορίες ότι έγινε επαφή».

Για το αναμένει η πλευρά της Ομόνοιας απάντησε: «Περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς ζητά η πλευρά του παίκτη μετά την προσέγγιση που έκανε και ανάλογα θα πράξουμε. Αυτό δεν σημαίνει πως παραδέχεται τα όσα έγιναν απλά έγινε μια επαφή».

 

Πηγή: goal.com.cy