Home TOP NEWS Κάθε καλός Κύπριος πρέπει να ενδιαφέρει

Κάθε καλός Κύπριος πρέπει να ενδιαφέρει

Δεν είναι της ώρας το ξέρουμε. Επιπρόσθετα σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται η τωρινή και προσωρινή διοίκηση, να δεσμεύσει την επόμενη με οποιαδήποτε απόφαση της, ακόμα κι αν φαινομενικά είναι σωστή. Το σχόλιο μας είναι γενικό, απλά γίνεται τώρα μιας και όλες οι άλλες ομάδες βρίσκονται και σε περίοδο που αρχίζουν να ψάχνονται όσον αφορά τον προγραμματισμό. Εμείς ψάχνουμε για την ώρα διοίκηση και ελπίζουμε πως σύντομα θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποια, η οποία να αρχίσει και δουλειά.


Ενώ εμείς λοιπόν ψάχνουμε διοίκηση, άρχισαν ήδη να ακούγονται κάποια ονόματα Κύπριων παικτών για άλλες ομάδες. Θα πούμε ενδεικτικά τους Πεχλιβάνη και Σωτηρίου χωρίς να παίρνουμε θέση για την αξία τους, επειδή έχουν ήδη γραφτεί. Δεν είναι οι μόνοι Κύπριοι που είχαν φέτος ευκαιρία να κάνουν το ξεπέταγμα τους, ήταν αρκετοί. Πάγια θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να είναι πως κάθε καλός Κύπριος ενδιαφέρει. Γράψαμε πολλές φορές, πως όποιος διαθέτει μπόλικους τέτοιους, αποκτά αυτόματα και πλεονέκτημα στο μαραθώνιο. Είναι πιο φτηνοί από τους ξένους, προσφέρουν και βάθος.

Ασφαλώς το πρώτο που πρέπει να μας ενδιαφέρει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι πως προχωράει ο σύλλογος. Έχουμε πολλά εσωτερικά θέματα να λύσουμε, πριν φτάσουμε στο αγωνιστικό. Στο τέλος της ημέρας όμως, η ψυχολογία μας περνάει από το γήπεδο. Και μόλις αναλάβει η νέα διοίκηση, μόλις προσληφθούν τα άτομα που θα στελεχώσουν το Ηλίας Πούλλος, καλό είναι πρώτα να κοιτάξουν τι εγχώριο υπάρχει διαθέσιμο.