Home TOP NEWS Όσοι είναι μέλη…

Όσοι είναι μέλη…

 


Ένα πολυσυζητημένο και σημαντικό θέμα είναι αυτό των μελών και ενόψει των επερχόμενων εκλογών αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Πραγματικά, τόσα χρόνια φωνάζουμε και μας είναι αδιανόητο ότι κάποιοι εγκρίθηκαν και δεν ενεργοποίησαν την αίτηση τους ενώ κάποιοι άλλοι διατηρούν για μήνες απλήρωτες τις συνδρομές τους.

Εμείς θα πούμε ότι όσοι είναι μέλη οφείλουν να πληρώσουν τις συνδρομές τους και να παρευρεθούν στην Εκλογική Συνέλευση. Ακόμα υπάρχουν πολλά να γίνουν για το συγκεκριμένο θέμα και η επόμενη διοίκηση θα πρέπει να εξασφαλίσει δημοκρατικές διαδικασίες μέσω μιας πλατιάς μάζας μελών.

Πιο κάτω οι τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να τακτοποιήσει τις συνδρομές του, όπως αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδα του Συλλόγου:

Υπενθυμίζεται πως ενόψει της επικείμενης Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους. Ως εκ τούτου, τα μέλη του Συλλόγου καλούνται όπως προχωρήσουν το συντομότερο στην εξόφληση των οφειλόμενων συνδρομών τους. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

• Γραφεία Συλλόγου: Δευτέρα – Παρασκευή 08:30-13:00 και 15:00-17:30

• Εισπράκτορες Συλλόγου: 95118022 και 97903610 (Λεμεσό)

• Online Ticketing: https://bit.ly/2sghwHu

Για Χρυσά Μέλη: http://bit.ly/2DLlzxG

Πληροφορίες σχετικά με τα μέλη: 22025410 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-13:00)