Home TOP NEWS Τελευταία ώρα για…αλήθειες!

Τελευταία ώρα για…αλήθειες!

 


Με αφορμή την επερχόμενη τοποθέτηση των οργανωμένων, που θα γίνει την Πέμπτη μέσω ραδιοφώνου, εκφράζουμε την άποψη ότι ήρθε η ώρα για…αλήθειες! Κατακρίβειαν είναι η τελευταία ώρα, δεν υπάρχει άλλος χρόνος, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει πιάσει πάτο εδώ και χρόνια.

Στο σημείο που έχουμε φτάσει, η άποψη του γράφοντος είναι ότι όποιος γνωρίζει κάτι με αποδείξεις και δεν μιλά, είναι συνένοχος στο έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος αυτού του άλλοτε μεγάλου Συλλόγου. Το Διοικητικό Συμβούλιο, βάσει καταστατικού, πρέπει να ενημερώσει τα μέλη πόσα και που χρωστά το Σωματείο και η Θύρα 9 οφείλει να ενημερώσει τον υπόλοιπο κόσμο για αυτά που ξέρει. Επίσης, όποιος ενδιαφέρεται να εμπλακεί είναι λογικό να ζητά να μάθει για τους μηχανισμούς που επικρατούν τόσα χρόνια στην ομάδα, τι συμβαίνει με το οικονομικό, ποιοι παρεμβαίνουν στα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κτλ.

Η μη διαφάνεια είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει. Αν υπήρχε έστω και ο ελάχιστος έλεγχος σε αυτούς που κρατούν τις τύχες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αν υπήρχαν οι μηχανισμοί ούτως ώστε ο καθένας να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του και να αντιμετωπίζει επιπτώσεις για αυτές, τότε δεν θα γινόμασταν ο περίγελος της Κύπρου και κάποιοι πολύ πιθανόν να μας κοιτούσαν και πίσω από τα σίδερα τώρα. Αν θέλουμε να μας πάρει κανείς στα σοβαρά, πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τους στάβλους του Αυγεία και να αρχίσουμε να τους καθαρίζουμε…