Home TOP NEWS Τζιωνής: “Χειριστήκαμε σωστά τα δυο προβλήματα”

Τζιωνής: “Χειριστήκαμε σωστά τα δυο προβλήματα”


Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνης Τζιωνής μίλησε στην κάμερα του Σίγμα για τα κριτήρια, τις εκλογές, τον Πέτεφ, τον Μαργκάσα και τόνισε ότι η διοίκηση διαχειρίστηκε την κρίση σωστά και δεν έκανε τίποτα λάθος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα κριτήρια: Έχουμε διανύσει μια μεγάλη απόσταση, έχουμε ακόμα μια μικρότερη, αλλά αρκετά μεγάλη να διανύσουμε μέχρι την τελευταία μέρα της υποβολής του φακέλου. Είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος εμείς με την συμπαράσταση του κόσμου, που παρ’ όλα τα προβλήματα, θα μας βοηθήσει να περάσουμε αυτό το σκόπελο.
Είμαστε περίπου στις 150 χιλιάδες. Η κακή αγωνιστική χρονιά είναι αυτή που έχει συσσωρεύσει αυτή την μεγάλη δυσκολία και αυτή που έχει διογκώσει τα προβλήματα τα οικονομικά, τα οποία υπήρχαν.

Για τις εκλογές: Έχουμε επισπεύσει την Εκλογική διαδικασία για να δώσουμε χρόνο στη νέα διοίκηση να βρει λύσεις και να μπει στη νέα αγωνιστική χρονιά φρέσκια και δυνατή.
Με στεναχωρεί ότι δεν έχουν εμφανιστεί άνθρωποι στα πλαίσια συνδυασμών που να διεκδικήσουν τις εκλογές.

Για τον κ. Κατσουρίδη: Μακάρι να είναι αληθινό και μακάρι να ενδιαφερθεί ο άνθρωπος. Να ετοιμάσει ένα συνδυασμό που να πληροί τις προδιαγραφές για να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επόμενη μέρα. Τον έχω συναντήσει και του έδωσα όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
Για Πέτεφ: Η υπόθεση με τον Πέτεφ βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Για Μαργκάσα: Με τις δημόσιες τοποθετήσεις του και με τον τρόπο που το διαχειρίστηκε, έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Έμεινε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να χωρίσουμε όσο πιο φιλικά γίνεται γιατί ο Μαργκάσα ήταν για πολλά χρόνια και δεν θα ήταν σωστό να χωρίσουμε με ένα άσχημο τρόπο.

Αν η διοίκηση διαχειρίστηκε σωστά την κρίση: Η διοίκηση έχει χειριστεί τα δυο προβλήματα με πολλή σοβαρότητα με πολλή περίσκεψη και θεωρώ ότι δεν έχουμε κάνει λάθος στη διαχείριση της κρίσης. Ήταν μια κρίση την οποία έπρεπε να διαχειριστούμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο που να καλύπτεται νομικά και οικονομικά το σωματείο. Θεωρώ ότι δεν κάναμε τίποτα λάθος.