Home TOP NEWS Άκρως αντίθετη πορεία

Άκρως αντίθετη πορεία

 


ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση θα τεθούν αντιμέτωπες για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος και η πορεία των δυο ομάδων φέτος είναι άκρως αντίθετη. Η μια είχε ξεκάθαρο στόχο από την αρχή και έθεσε τις βάσεις για να τον πετύχει, η άλλη δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, συνέχισε με το ίδιο μοντέλο διοίκησης, με τις ίδιες δοκιμασμένες, ερασιτεχνικές και αποτυχημένες μεθόδους, και μοιραία η προσπάθεια είχε την ίδια κατάληξη με τις προηγούμενες. Αυτοί που κρατούν τις τύχες του Σωματείου, πίστεψαν ξανά σε σωσίες (Πάμπο Χριστοδούλου), διαχειρίστηκαν με τον χειρότερο τρόπο το οικονομικό και γενικά τη λειτουργία του οικοδομήματος, ενώ το μεγαλύτερο τους επίτευγμα είναι το γύρισμα της πλάτης από όλο τον Πράσινο Λαό.

Από την άλλη, η Ανόρθωση “συγύρισε” τα οικονομικά της τα τελευταία χρόνια, εμπιστεύτηκε έναν προπονητή που έδειξε έργο και τον άφησε να δουλέψει για καιρό και ανέβασε τον πήχη, μεθοδευμένα και χωρίς κινήσεις πανικού. Έφερε τον κόσμο της κοντά, αντί να τον διώχνει όπως την ΟΜΟΝΟΙΑ, και πλέον είναι ένα από τα φαβορί για ευρωπαϊκό εισιτήριο φέτος, στόχος ο οποίος τέθηκε στην αρχή της σεζόν και δεν προέκυψε ανάλογα με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Μας έχουν προσπεράσει τόσες ομάδες, καλό θα ήταν, παρά να βλέπουμε τις πλάτες τους, να ξαναχτίσουμε την ομάδα από την αρχή και με σωστά βήματα να αρχίσει να πρωταγωνιστεί ξανά.