Home TOP NEWS Εκπρόσωπος Μαργκάσα: «Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα το...

Εκπρόσωπος Μαργκάσα: «Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα το τιμήσει»

 


Όπως είναι λογικό, με την πορεία της ομάδας και παράλληλα της εξελίξεις στα Διοικητικά του σωματείου, πολλά αγωνιστικά θέματα έχουν παραμεριστεί. Ένα από αυτά η υπόθεση με το Ρενάτο Μαργκάσα, που τέθηκε εκτός ομάδας πριν δύο μήνες και συνεχώς ακούγονται διάφορα σχετικά με το μέλλον του. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες από Ελλάδα και από Κύπρο για να τον αποκτήσουν, αλλά θυμίζουμε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το 2020.

Ασφαλώς, ένα από τα πολλά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, είναι πως με το τέλος της σεζόν θα λυθεί η συνεργασία του με το “τριφύλλι”, αλλά δεν είναι κάτι που θεωρείται δεδομένο. Μάλιστα, σε σημερινές δηλώσεις που παραχώρησε στο www.sport-fm.com.cy ο Νικόλας Αριστοτέλους, εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, τόνισε πως ο Ρενάτο Μαργκάσα θα τιμήσει το συμβόλαιο του με το σύλλογο. Αποφάσεις σίγουρα δεν θα παρθούν τώρα, αλλά όταν το σωματείο αποκτήσει νέο Διοικητικού Συμβούλιο και ακολούθως το ποδοσφαιρικό τμήμα ξεκινήσει πάλι να λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς γιατί τώρα μόνο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Αριστοτέλους: «Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα το τιμήσει. Βλέπουμε πολλά στα ΜΜΕ και τα περισσότερα δεν ισχύουν. Δεν μιλήσαμε με καμία ομάδα ακόμα, γιατί ο Μαργκάσα έχει συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το 2020. Σεβόμαστε και συμμεριζόμαστε τις δυσκολίες που περνά η ΟΜΟΝΟΙΑ και περιμένουμε να αναλάβει η νέα διοίκηση για να συζητήσουμε για το τι θα γίνει με το θέμα του. Σεβόμαστε το ενδιαφέρον, από οποιαδήποτε ομάδα, αλλά δεν θέλουμε να χρησιμοποιούν το όνομα του Μαργκάσα. Όπως σεβόμαστε την κάθε ομάδα, θέλουμε να μας σέβονται και αυτοί. Εμείς θέλουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους γι’ αυτό το θέμα».