Home TOP NEWS Εβδομάδα εκλογών

Εβδομάδα εκλογών

Το αγωνιστικό είναι εδώ και μήνες σε δεύτερη μοίρα. Στο προσκήνιο είναι εδώ και καιρό το διοικητικό. Αυτή την εβδομάδα φεύγουμε από τα θεωρητικά και μπαίνουμε στην πράξη. Την Τετάρτη τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ψηφίζουν τη νέα τους διοίκηση. Γνωρίζοντας πως η επιλογή τους ορίζει και το μοντέλο το οποίο θα ακολουθήσει το σωματείο μας από τώρα και στο εξής. Για αρκετά χρόνια.


Από τη μια είναι ο συνδυασμός Λώρη Κυριάκου. Συνδυασμός που έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή πως αν εκλεγεί, έχει πρόθεση να συμφωνήσει τις τελικές λεπτομέρειες και να αποδεχτεί την πρόταση Παπασταύρου που προνοεί ανάμεσα σε άλλα παραχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος στον επενδυτή από τη Λύση για τα επόμενα 15 χρόνια.

Στην άλλη πλευρά είναι ο συνδυασμός “Πορεία Αλλαγής”. Ο συνδυασμός αντιτίθεται στην παραχώρηση του τμήματος στον Σταύρο Παπασταύρου και θεωρεί πως είναι για ιδιοκτησία και όχι κάτι προσωρινό η πρόταση που κατατέθηκε. Τονίζει επίσης ότι οι όποιες αποφάσεις για το μοντέλο που θα ακολουθηθεί δεν πρέπει να παρθούν άμεσα, αλλά σε βάθος χρόνου και αφού αξιολογηθούν όλες οι επιλογές.

Πέραν των δυο συνδυασμών είναι και οι 7 ανεξάρτητοι. Κάποιοι έχουν τοποθετηθεί, άλλοι όχι. Το που θα σταθούν στο επίμαχο “Ναι ή όχι στον Παπασταύρου” αν εκλεγούν, για την ώρα είναι άγνωστο.

Και κάπου εκεί στην εικόνα μπήκε ο Ρόης Πογιατζής. Ο επιχειρηματίας κατάθεσε πρόταση την Παρασκευή και έχει ως δυνατό σημείο του την πολύ καλή σχέση που διατηρεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη. Προτείνει και αυτός δημιουργία εταιρείας, με διαφορετική όμως δομή από τον Σταύρο Παπασταύρου. Δεν υπάρχει συνδυασμός που να έχει δηλώσει ευθέως πως θα τον στηρίξει αν περάσει, θεωρεί όμως πως το όποιο διοικητικό συμβούλιο θα δει προσεκτικά την πρόταση του.