Home TOP NEWS Match Report: Ξανά τραγική και δέκα συνεχόμενες ήττες

Match Report: Ξανά τραγική και δέκα συνεχόμενες ήττες

 


Κάθε εβδομάδα, άλλο ένα καρφί στο ήδη βασανισμένο κορμί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ με σκορ 2-0. Παρακολουθούμε μακράν τη χειρότερη ΟΜΟΝΟΙΑ των τελευταίων 50 χρόνων και ο πάτος φαίνεται να μην έχει έρθει ακόμα.

Α’ ημίχρονο

Μόλις στο 1′ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Σέντρα στη περιοχή μας και ο Τολμές από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 8′ η ΑΕΚ έκανε νέα καλή στιγμή με σουτ του Τρισκόφσκι που έφυγε έξω. Η πιο μεγάλη ευκαιρία του αντιπάλου πάντως ήρθε στο 10′ όταν ο Τρισκόφσκι αστόχησε σε τετ α τετ. Στο 15′ ήταν σειρά του Τολμές να κάνει δυο τις χαμένες ευκαιρίες του αφού ο Χριστοδούλου τον νίκησε σε πλάγιο τετ α τετ.

Το μοιραίο τελικά δεν γινόταν να αναβληθεί άλλο και στο 25′ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Ο Ουίλιαμ έφραξε με το σώμα το δρόμο του Τρισκόφσκι, ο Τράττος έδωσε πέναλτι και ο Τολμές το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-0. Στην επόμενη φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε για πρώτη φορά απειλητική. Ο Σόλομον πέρασε τον Καταλά και έκανε γύρισμα προς τον Ντάρμπισαϊαρ, με τον Άγγλο να μην μπορεί να κάνει την προβολή.

Από το σημείο αυτό και μετά ο ρυθμός έπεσε και έπρεπε να φτάσουμε στο 40′ για να δούμε μεγάλη φάση. Σε εκείνο το σημείο ο Αντωνιάδης βρέθηκε μόνος στο ύψος του πέναλτι αλλά πλάσαρε πάνω στον Χριστοδούλου που απέκρουσε εύκολα. Στο 43′ ο εξαιρετικός σε όλο το πρώτο μέρος Χρίστιαν Φώτη έβγαλε μόνο το Σόλομον, αλλά ο Νιγηριανός έκανε κακό κοντρόλ και η μεγάλη φάση έκανε φτερά. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση ενός ημιχρόνου που ανήκε ολοκληρωτικά στην ΑΕΚ, με το 1-0 να κολακεύει την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Β’ ημίχρονο

Με την ΑΕΚ να επιτίθεται ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος. Στο 48′ ο Χριστοδούλου έκανε καλή απόκρουση σε σουτ του Τετέ από το ύψος της περιοχής. Στο 52′ το απευθείας φάουλ του Ζαρσίνιο πέρασε λίγο άουτ, με τον Πάμπλο να ακουμπά και να τη στέλνει κόρνερ. Στο 55′ μια κοντινή κεφαλιά του Τρισκόφσκι πέρασε άουτ. Τρία λεπτά μετά ένα μακρινό σουτ του Σόλομον ανάγκασε τον Πάμπλο σε ασταθή απόκρουση.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στο 63′ ο Χριστοδούλου έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Τρισκόφσκι. Στο 66′ ήρθε και δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ με τον Ακοράν. Μέσα από μια ομαδική προσπάθεια ο Ισπανός βρέθηκε στο κουτί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πλάσαρε εύστοχα τον Χριστοδούλου κάνοντας το 2-0. Στο 70′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε ευκαιρία να μειώσει, όταν ο Σόλομον έστρωσε στον Ντάρμπισαϊαρ, αλλά το σουτ του Άγγλου κόντραρε σε σώματα αμυντικών. Δυο λεπτά μετά ο Ματ έχασε την πιο σπουδαία ευκαιρία μας στο παιχνίδι όταν μετά από πάσα του Χριστοφή, δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Ο Άγγλος έγινε ξανά επικίνδυνος δύο φορές στα επόμενα 5 λεπτά όμως δεν ήταν εύστοχος ενώ τα έβαζε μόνος με την άμυνα της ΑΕΚ. Στο 81ο λεπτό ο Χριστοδούλου σταμάτησε με επιτυχία τον Φλοριάν που έψαχνε άλλο ένα τέρμα. Τα λεπτά πέρασαν χωρίς το σκηνικό να αλλάξει.

Συμπερασματικά

Τι να πει κανείς. Δέκα συνεχόμενες ήττες. Αξίζαμε και τη σημερινή, όπως και την συντριπτική πλειοψηφία των προηγούμενων. Αναρωτιόμαστε που θα μπει στοπ σε αυτό τον κατήφορο.