Πρώτη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα για δύο νεαρούς σήμερα. Ο Σταύρο Χριστοφόρου, γιος του παλαίμαχου, Κόκου Χριστοφόρου έκανε το όνειρο του πραγματικότητα καθώς απόψε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα πήρε εντολή από τον Γέσπερ να περάσει στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που έγινε λίγο πριν το φινάλε και με τον Γιώργο Κακουλλή. Στην πρεμιέρα των πλέι οφς είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας μας και τώρα πήραν την ευκαιρία από τον Δανό που πιστεύει στο ταλέντο που υπάρχει στα τμήματα υποδομής.




![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)


![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



