Home TOP NEWS Ρόης Πογιατζής: «Θεωρώ ότι η δική μου πρόταση είναι πολύ καλύτερη από...

Ρόης Πογιατζής: «Θεωρώ ότι η δική μου πρόταση είναι πολύ καλύτερη από του Παπασταύρου»

 


Ο Ρόης Πόγιατζης παραχώρησε συνέντευξη στον Ιάκωβο Κακουρή για λογαριασμό της εφημερίδας «Goal News», όπου αναλύει τα πλάνα του για τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ υποστηρίζει ότι η πρότασή του είναι καλύτερη σε σχέση με αυτή του Σταύρου Παπασταύρου. Η αποκλειστική συνέντευξη θα κυκλοφορήσει αύριο Τρίτη 1 Μαΐου, όμως πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε αποσπάσματα από τις δηλώσεις του, που δημοσιεύτηκαν στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας. Μεταξύ άλλων, εξηγεί γιατί δεν υπέβαλε ενωρίτερα την πρόταση του.

«Υπέβαλα την πρόταση μου όταν είχα μελετήσει τα δεδομένα, όταν είχα καθορίσει την στρατηγική μου και είχα καταλήξει σε ένα Μνημόνιο Συναντίληψης με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται στρατηγική, υποδομές και συνεργασίες. Μόνο τα λεφτά δεν φτάνουν για την ανάκαμψη της», ανέφερε στο «Goal» ο Ρόης Πογιατζής και τόνισε πως με βάση το πλάνο του οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα κατέχουν πέραν του 51% σε μια δημόσια εταιρεία.

Κληθείς να σχολιάσει αν έχει μελετήσει την πρόταση του κ. Παπασταύρου και που διαφέρει σε σχέση με τη δικιά του ο Ρόης Πογιατζής ήταν απόλυτος: «Έχω μελετήσει την πρόταση Παπασταύρου. Θεωρώ ότι η δική μου πρόταση είναι πολύ καλύτερη. Η μεγάλη διαφορά εστιάζεται στις στρατηγικές συνεργασίες».

O Κύπριος επιχειρηματίας καθησύχασε άπαντες ότι η συνεργασία που προανήγγειλε με τον Ολυμπιακό Πειραιώς δεν πρόκειται να μετατρέψει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε «δορυφόρο» της ελληνικής ομάδας. Επίσης, ο Ρόης Πογιατζής απάντησε στο «Goal News» ότι δεν τον φοβίζει το χρέος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αποκάλυψε ότι πριν λίγες μέρες πήγε στην περιοχή των Χαλεπιανών, περπάτησε και χαρακτήρισε το γεωγραφικό σημείο ιδανικό για ανέγερση γηπέδου. O κ. Πογιατζής ανέλυσε την πρόταση του για εταιρεία διαχείρισης που σε μερικά χρόνια η πλειοψηφία της θα ανήκει στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.