Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σήμερα η πρώτη ανοικτή συγκέντρωση από την “Πορεία Αλλαγής”

Σήμερα η πρώτη ανοικτή συγκέντρωση από την “Πορεία Αλλαγής”

 


Τα ερωτήματα του κόσμου ήταν πολλά, από χθες το βράδυ και την ανακοίνωση του Ρόη Πογιατζή έχουν αυξηθεί. Ο συνδυασμός “Πορεία Αλλαγή” θα δώσει τις δικές του θέσεις γύρω από τις εξελίξεις σήμερα στη Λευκωσία, στην πρώτη ανοικτή συγκέντρωση. Όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν, πρέπει να γνωρίζουν πως θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθεατρο της ΠΑΣΥΔΥ που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη 3.

Τις προηγούμενες ημέρες με ανακοινώσεις ο συγκεκριμένος συνδυασμός, αποτελούμενος από έντεκα άτομα, τόνισε πως θα προβεί σε αποκαλύψεις για θέματα που έχουν ακουστεί ψευτιές. Παράλληλα, ανέφεραν αρκετές φορές πως θα μιλήσουν ανοικτά και θα πουν αλήθειες, που θα αφήσουν έκπληκτους όσους παρευρεθούν.

«Όσοι θέλουν να δουν την αλήθεια κατάματα, όσοι συμφωνούν μαζί μας αλλά και όσοι διαφωνούν περιμένουμε να μας κρίνουν μέσα από το Οικονομικό σκέλος της πρότασης μας αλλά και μέσα από το συνολικό μας πλάνο», αναφέρει ένα κομμάτι από το κάλεσμα ενόψει της σημερινής συγκέντρωσης. Θυμίζουμε πως θα ακολουθήσουν άλλες δύο, σε Λάρνακα και Λεμεσό. Η μια μάλιστα από αυτές θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα και πιο κάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά πότε και που:

  • Λάρνακα: Σάββατο 28/04 η ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Βαρωσιων «Πετράκης Παπαδόπουλος”.
  • Λεμεσό: Δευτέρα 30/04 η ώρα 19:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων «Κώστας Σοφιανός», στο Δημοτικό μέγαρο Αγίου Αθανασίου.