Home TOP NEWS Εντολή για ανανέωση με νεαρούς

Εντολή για ανανέωση με νεαρούς

 


Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα, ο Άνχελ Γκόμες έχει μια εικόνα του υφιστάμενου ρόστερ, όμως σε προσθαφαιρέσεις θα προχωρήσει όταν προσληφθεί προπονητής. Με την άφιξη του απόψε στην Κύπρο θα προχωρήσει σε περαιτέρω διεργασίες, έχοντας κάνει ήδη αρκετή προεργασία για το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό, ασφαλώς όμως δεν τον έχει εμποδίσει να δώσει κάποιες εντολές για ανανεώσεις με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Φυσικά πρώτη κίνηση αφορούσε την παραμονή του Τζαΐλσον Αραούχο, με το σύλλογο να έχει καταβάλει στην ομάδα που έχει τα δικαιώματα του παίκτη το ποσό για απόκτηση του. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ χρησιμοποίησαν τον όρο που υπήρχε στη συμφωνία που υπογράφηκε πέρσι στο δανεισμό του Βραζιλιάνου και πραγματοποίησαν τη μεταγραφή, αφού ο παίκτης έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στο επίπεδο που χρειάζεται η ομάδα. Απομένει μόνο το διαδικαστικό κομμάτι για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 27χρονου.

Τώρα, επιστρέφοντας στο θέμα των νεαρών, ο Ισπανικός τεχνικός διευθυντής άναψε το πράσινο φως για συζητήσεις με πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας έτσι ώστε να υπογράψουν συμβόλαιο. Πρόκειται για τους Απόλλωνα Βασιλείου, Ανδρέα Σοφοκλέους, Ανδρέα Παναγιώτου, Ανδρέα Χριστοδούλου και Ανδρέα Κατσαντώνη. Οι δύο πρώτοι ήταν δανεικοί πέρσι σε ομάδες Β’ Κατηγορίας, ενώ οι υπόλοιποι πήραν χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα. Οι περιπτώσεις των παικτών αυτών ξεκίνησαν να προχωρούν και σύντομα αναμένεται να κλείσουν θετικά, αν όχι όλες τουλάχιστον οι περισσότερες.