Home TOP NEWS Και σε όλα αυτά αρνητικά ρεκόρ

Και σε όλα αυτά αρνητικά ρεκόρ

 


Προφανώς όλων τα βλέμματα είναι στραμένα στο διοικητικό κομμάτι. Αυτό θα κάνει τη διαφορά στο μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όχι τα δυο παιχνίδια που απομένουν. Την ίδια στιγμή όμως, η παλαί ποτέ βασίλισσα γράφει αρνητικά ρεκόρ τα οποία κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν. Έχουμε φτάσει τις δέκα συνεχόμενες ήττες και αγνοούμε την νίκη εδώ και δώδεκα. Μιλάμε για αδιανόητα νούμερα, όποια κι αν είναι τα δεδομένα.

Αυτή τη βδομάδα παίζουμε την Ανόρθωση. Η Κυρία της Αμμοχώστου είναι αδιάφορη αφού έχει κλειδώσει την Ευρώπη. Μας λυπεί που τα γράψουμε έτσι αλλά αυτή την αδιαφορία, που εμείς επιδεικνύουμε εδώ και κάτι μήνες, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε και να μπει επιτέλους ένα στοπ σε αυτό τον εφιάλτη. Έχουμε ισοφαρίσει αρνητικό ρεκόρ της Αγίας Νάπας και έχουμε ξεπεράσει σε συνεχόμενες ήττες φέτος την Άχνα που πήγε διαβάθμιση. Αν είναι ποτέ δυνατόν, βάλτε στοπ στην κατρακύλα.

Δεν είμαστε αφελείς, ξέρουμε πως αυτά που ζητάμε είναι σε κάποιο βαθμό δευτερεύονται, ξέρουμε πω μοιάζουν και με ευόλογα παρά οτιδήποτε άλλο, με την εικόνα που εκπέμπει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχουμε όμως όλοι υποχρέωση να τα απαιτούμε, διασύρετε εδώ και καιρό το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.