Home TOP NEWS Παίζει ισχυρά ο Ανχέλ Γκόμες που προκρίνει συμπατριώτη του

Παίζει ισχυρά ο Ανχέλ Γκόμες που προκρίνει συμπατριώτη του

 


Προβάδισμα για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ο Ανχέλ Γκόμες. Ο Ισπανός ήδη έχει συζητήσει και συμφωνήσει με τον Σταύρο Παπασταύρου και συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή πολλές πιθανότητες να πάρει τη δουλειά, όταν προχωρήσει η παραχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος στον επιχειρηματία. Πρέπει πάντως να λεχθεί πως ο Γκόμες δεν παίζει μόνος, αφού υπάρχει άλλο ένα όνομα επαγγελματία που είναι γνωστός στο κυπριακό κοινό, σε περίοπτη θέση.

Ο Ανχέλ Γκόμες είναι 41 ετών, κάτοχος του UEFA Pro και έχει δουλέψει σε 3 ομάδες του Εκουαδόρ, τις Μπαρτσελόνα, Ιντεπετιέντε και Ρίβερ Πλέιτ. Στην Ευρώπη έχει δουλέψει για 5 χρόνια στην Ισπανιόλ από διάφορα πόστα, ανάμεσα τους και αυτό του Διευθυντή Ποδοσφαίρου. Πρόσφατα το όνομα του είχε γραφτεί και για την ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία εξακολουθεί να επιμένει ισπανικά.

Όσον αφορά τώρα τον προπονητή, προφανώς θα επιλεγεί από τον τεχνικό διευθυντή, οπότε η πρόσληψη του δεύτερου θα προηγηθεί. Οι πληροφορίες μας λένε πάντως πως ήδη ο Σταύρος Παπασταύρου έχει συζητήσει το θέμα του προπονητή με τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές. Ο Γκόμες φαίνεται να προκρίνει συμπατριώτη του τεχνικό με προϋπηρεσία σαν βοηθός και πρώτος προπονητής, στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Δεν είναι προφανώς ο μόνος στη λίστα, ούτε μπορεί να θεωρηθεί κάτι τελεσίδικο, αν δεν προσληφθεί πρώτα τεχνικός διευθυντής.