Home TOP NEWS Αυτό που ξέρει και εμπιστεύεται

Αυτό που ξέρει και εμπιστεύεται

 


Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, παίζει εδώ και κάποιες ώρες δυνατά για τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στην Ισπανία αναφέρουν πως η πρόσληψη του είναι λίγο πολύ δεδομένη και πως ο πρώην βοηθός του Κίκε Φλόρες στην Εσπανιόλ έχει ήδη ενημερώσει τον Άνχελ Γκόμεθ πως αποδέχεται την πρόταση. Τώρα αν αποτελεί απλά μια από τις επιλογές του Γκόμεθ, ή αν είναι ο εκλεκτός για να καθοδηγήσει τακτικά την ομάδα μας, θα το δούμε τις επόμενες ώρες/μέρες. Με άλλο είναι που θα ασχοληθούμε.

Οποιοσδήποτε ισχυριστεί πως το βιογραφικό του Ολίβα είναι βαρύ, μάλλον μας κοροϊδεύει και κοροϊδεύει τον εαυτό του. Ο Ολίβα όπως και ο προηγούμενος που έφτασε μια ανάσα από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ντάνι Πογιάτος, δούλεψε σε μεγάλες ομάδες κυρίως σαν βοηθός. Τα κοινά των Πογιάτος και Ολίβα όμως δεν σταματάνε εκεί, αφού οι πληροφορίες μας λένε πως και οι δύο είναι περισσότερο tacticians, παρά μάνατζερς. Τέλος και τους δύο γνωρίζει προσωπικά ο Ανχέλ Γκόμεθ. Με τον Ολίβα μάλιστα συνεργάστηκε στην Εσπανιόλ.

Με άλλα λόγια, ο τεχνικός διευθυντής μας δείχνει προτίμηση σε ανθρώπους που γνωρίζει και ξέρει τι μπορεί να πάρει από αυτούς. Ενδεχομένως να είναι και αυτό δείγμα του ότι θέλει να εφαρμόσει κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν θέλει να πάρει ρίσκα όσον αφορά αυτούς που έχει στο τιμ του. Καθρέφτης φυσικά για κάθε πρότζεκτ, κάθε φιλοσοφία και κάθε επιλογή, είναι το γήπεδο και μόνο αυτό.