Home TOP NEWS Χωρίς αυστηρά όρια, αλλά με συγκεκριμένα κριτήρια

Χωρίς αυστηρά όρια, αλλά με συγκεκριμένα κριτήρια

 


Οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που εξετάζονται από τον Άνχελ Γκόμεθ και τον Κάρλος Ολίβα είναι πολλές, με τους δύο Ισπανούς να δουλεύουν με αμείωτους ρυθμούς. Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής της ομάδας μας δεν έχουν θέσει αυστηρά όρια στις μεταγραφές, αλλά ψάχνουν παίκτες που πληρούν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια. Με αυτή τη διαδικασία γλυτώνουν χρόνο από περιπτώσεις που στο τέλος της μέρας δεν θα προχωρούσαν.

Ποιο συγκεκριμένα, ένα σημαντικό κριτήριο είναι ο χρόνος συμμετοχής που είχε ένας ποδοσφαιριστής την αγωνιστική περίοδο που πέρασε. Οι δύο άνδρες, που ανέλαβαν το ρόλο στησίματος της ομάδας για τη νέα σεζόν, θεωρούν πως χρειάζεται να έχουν οι παίκτες αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους. Έτσι θα μπορούν να μπουν πιο γρήγορα σε φουλ ρυθμούς, σε σχέση με παίκτες που δεν είχαν γεμάτη χρονιά.

Ακόμη ένα κριτήριο που είναι ψηλά στη λίστα (όπου υπάρχουν αρκετά σημεία) έχει να κάνει με το Πρωτάθλημα που αγωνίζονταν, αν αυτό είναι ανταγωνιστικό και σε υψηλό επίπεδο. Γκόμεθ και Ολίβα ψάχνουν παίκτες που θα προέρχονται από τέτοιες λίγκες, έχοντας εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Ασφαλώς, δεν θα εμπίπτουν όλες οι μεταγραφές στα πιο πάνω, αφού πέραν των έμπειρων ποδοσφαιριστών, στην ΟΜΟΝΟΙΑ γυρεύουν επίσης νεαρούς ταλαντούχους με προοπτική.