Home TOP NEWS Δηλώσεις Ανδρέα Δημητρίου για θέματα προγραμματισμού

Δηλώσεις Ανδρέα Δημητρίου για θέματα προγραμματισμού

 


Για θέματα προγραμματισμού μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο Ανδρέας Δημητρίου. Διαβάστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Για τον Άνχελ Γκόμες και τον προγραμματισμό: «Από χθες είναι στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί η πρόσληψη του. Επόμενος στόχος είναι η πρόσληψη προπονητή με τον κ. Γκόμες να έχει τρέξει το θέμα. Έχει κάνει αξιολόγηση και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί και αυτή η προσπάθεια. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η πρόσληψη προπονητή».

Για την ενίσχυση: «Ήδη έχει γίνει μια προεργασία με ποδοσφαιριστές όμως ο κ. Γκόμες θέλει να έχει την έγκριση και του προπονητή. Ήδη προχωρούν οι ανανεώσεις με τους Απόλλωνα Βασιλείου και Ανδρέα Σοφοκλέους, ενώ γίνονται συζητήσεις με τους Φιλιώτη, Χριστοδούλου και Κατσαντώνη».

Για τον Τζαΐλσον: «Απομένουν μόνο κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να ολοκληρωθεί το θέμα».

Αν είναι πολύ κοντά σε πρόσληψη προπονητή και αν είναι στους υποψήφιους ο Τόμας Κρίστιανσεν: «Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να αναφέρουμε ονόματα. Γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί προπονητής που θα τρέξει το πλάνο που υπάρχει για τη δημιουργία της ομάδας. Γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ένας προπονητής που να πληρεί τις προϋποθέσεις. Πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή».

Για το ότι θα χρειαστούν πολλές κινήσεις και αυτό το καλοκαίρι: «Να ξεκαθαρίσει πρώτα το σκηνικό με το υφιστάμενο ρόστερ. Ο κ. Γκόμες θεώρησε ότι θα πρέπει να λάβει την άποψη του νέου προπονητή για την ενίσχυση. Δεν θα ήταν σωστό να κάνουμε κάποια τοποθέτηση».

Για το λόγο που αποχωρεί ο Φρέντμπεργκ: «Να αναμένει ο κόσμος τις επίσημες ανακοινώσεις».

Αν θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών: «Υπάρχει αυτή η πρόθεση. Ήδη υπάρχει κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να αναφέρουμε στον κόσμο».

Πηγή δηλώσεων: www.sport-fm.com.cy