Home TOP NEWS Έγινε επικοινωνία με όλους και γνωρίζουν το μέλλον τους στην ομάδα

Έγινε επικοινωνία με όλους και γνωρίζουν το μέλλον τους στην ομάδα

 


Εβδομάδα αφίξεων η επόμενη στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ενόψει της έναρξης στην προετοιμασία. Οι νέοι που συμφώνησαν να έρθουν στην ομάδα και οι παλιοί που ενημερώθηκαν ότι υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, καλούνται να δώσουν το παρών τους στο “Ηλίας Πούλλος” τη Δευτέρα 9 Ιουλίου. Από το σύλλογο υπήρξε επικοινωνία με όλους που βρίσκονταν στο περσινό ρόστερ και γνωρίζουν για το μέλλον τους στην ομάδα, εάν δηλαδή συνεχίζουν ή όχι.

Οι δύο της φωτογραφίας, Άλεξ Σοάρες και Τζαρσίνιο Αντόνια, συγκαταλέγονται στους λίγους ξένους που διασώθηκαν από το περσινό ρόστερ. Μάλιστα, όπως λέχθηκε επίσημα, δεν υπήρξε ποτέ θέμα απομάκρυνσης τους, έχοντας αμφότεροι ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ίδιο ισχύει για το Νικολάι Κιπιάνι, που αγωνίζεται από το Γενάρη στην ομάδα μας και θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα, όπως επίσης και ο Τζαΐλσον Αραούχο για τον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε να αποκτήσει την ελευθέρα του. Όσον αφορά τον Στεφάν Αζίζ, επέστρεψε από το δανεισμό του και εγγράφηκε ήδη στο δυναμικό της ομάδας. Ο Ντάρμπισαϊαρ θα είναι ο μοναδικός ξένος ποδοσφαιριστής (από το υπάρχον ρόστερ) που θα πραγματοποιήσει προετοιμασία με το “τριφύλλι” για τρίτη σερί χρονιά.

Οι “πράσινοι” που θα επιστρέψουν στο “Ηλίας Πούλλος” και οι νέοι που θα πατήσουν για πρώτη φορά εκεί, θα δουν κάπως ανανεωμένο το προπονητικό κέντρο στο Γέρι. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των έργων που πραγματοποιούνται. Να σημειωθεί πως πέραν των ποδοσφαιριστών, θα υπάρχουν και άλλα νέα πρόσωπα στην προετοιμασία. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η σύνθεση του προπονητικού επιτελείου, του ιατρικού/επιστημονικού επιτελείου και του προσωπικού.