Home TOP NEWS Λώρης Κυριάκου: «Υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία, θέλουμε ν’ ανθίσει ξανά το τριφύλλι»

Λώρης Κυριάκου: «Υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία, θέλουμε ν’ ανθίσει ξανά το τριφύλλι»

 


Για τα 70χρονα του συλλόγου και τις εξελίξεις με τον προπονητή, που θα προσληφθεί με την έλευση του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο μίλησε στο στο Ράδιο Πρώτο ο Λώρης Κυριάκου. Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του σωματείου:

Ο Λώρης Κυριάκου για τα γενέθλια: «Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ κλείνει 70 χρόνια από την ημέρα που κάποιοι προοδευτικοί ανθρώποι άλλαξαν την ιστορία, αποχωρώντας από τον Αποέλ δημιουργώντας μία νέα ομάδα. Στις 17 Ιουνίου ήταν η συνέλευση και φτάνουμε σήμερα στο 2018, ένδοξης ιστορίας και 79 τίτλους σε όλους τους τομείς. Μπήκαμε σε νέο τομέα, μία δημιουργία εταιρείας. Όταν ξεκινήσαμε τις συζητήσεις για το τι πρέπει να γίνει για να βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ από αυτή την κατάσταση και να προσθέσει ακόμα περισσότερα τρόπαια, ο καθένας είχε τη δικιά του άποψη. Για να μπορέσει το σωματείο μας, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, έπρεπε να πάμε με την πρόταση Παπασταύρου. Σήμερα προχωρούμε στην υλοποίηση. Καλούμε όλους τους Ομονοιάτες να είναι κοντά στο σωματείο, κοντά στην ομάδα».

Για το αν υπάρχει ελπίδα: «Βεβαίως και υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία, θέλουμε ν’ ανθίσει ξανά το τριφύλλι, να βγούμε πιο δυνατοί. Λόγω κακής διαχείρισης φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε. Θέλουμε να δώσουμε χαρές και τίτλους στον κόσμο για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε κάτι τ’ οποίο έχουμε στερηθεί τα τελευταία χρόνια».

Για το αγωνιστικό:  «Προτεραιότητα είναι η πρόσληψη του προπονητή, αυτές τις ημέρες που θα έρθει Κύπρο ο κ. Παπασταύρου θα του παρουσιαστούν από τον Άνχελ Γκόμες οι προτάσεις για να αποφασίσουμε στον εκλεκτό».

Για Κρίστιανσεν: «Είσαι έμπειρος δημοσιογράφος, όταν υπάρχει μεταγραφική περίοδος ακούγονται και λέγονται αρκετά. Με την έλευση του κ. Παπασταύρου θα ανακοινωθεί και ο προπονητής. Ο κ. Γκόμες εδώ και αρκετό καιρό μελέτησε το υλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχει τις εντυπώσεις και τις απόψεις του. Σε συνεργασία με τον προπονητή θα χτίσουν την ομάδα, θα υπάρχουν αποδεσμεύσεις και ενίσχυση για να μπορεί να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Γκόμες έχει καταλήξει σε κάποιους προπονητές και με την έλευση του επενδυτή κλείνει και ο προπονητής. Τον λόγο τον έχει ο Γκόμες, ο κ. Παπασταύρου θα έχει την πληροφόρηση. Το μπάτζετ θα το δούμε με τον κ. Παπασταύρου που θα είναι Κύπρο. Είχαμε πει ότι θα είναι στα 4 εκατομμύρια ο προϋπολογισμός».

Πηγή δηλώσεων: sportime.sigmalive.com