Home TOP NEWS Ο επαγγελματισμός του, εισιτήριο για του χρόνου

Ο επαγγελματισμός του, εισιτήριο για του χρόνου

 


Πολλά θα έχει να λέει από το πέρασμα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Λούκας Βύντρα, μιας και η περιπέτεια του στο τριφύλλι έχει αρκετά επεισόδια. Από ότι φαίνεται πάντως, δεν γράφτηκε ακόμη το τελευταίο, αφού όλα δείχνουν πως ο Ελλαδίτης θα συνεχίσει για άλλο ένα χρόνο στην ομάδα μας. Δεν έχει πλέον συμβόλαιο με την ομάδα μας, αλλά και στον ίδιο αρέσει η ιδέα να συνεχίσει άλλο ένα χρόνο, αναγνωρίζοντας πως οι απολαβές του θα μειωθούν.

Αν πάμε ένα χρόνο πίσω, βρέθηκε εκτός ομάδας αλλά παρέμεινε στο μισθολόγιο, ενώ μέχρι τα Χριστούγεννα οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναθεώρησαν και επέστρεψε στο ρόστερ. Εκεί, ξεχώρισε για δυο πράγματα: τον επαγγελματισμό του, αφού είναι ποδοσφαιριστής που δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, και τη φυσική του κατάσταση παρά τα 37 του χρόνια. Εάν επαληθευτούν οι φήμες, τα πιο πάνω φαίνεται να είναι κάποια από τα στοιχεία που οδήγησαν τους Ανχέλ και Ολίβα στο να αποφασίσουν την παραμονή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα άλλα στοιχεία είναι πως θεωρούν πως με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει πολύ στα αποδυτήρια, ενώ μιλάει και ισπανικά, κάτι που θα βοηθήσει την προσαρμογή και το δέσιμο ισπανόφωνων (που θα είναι αρκετοί) και μη.