Home TOP NEWS Πέρασαν με επιτυχία τον έλεγχο των κριτηρίων

Πέρασαν με επιτυχία τον έλεγχο των κριτηρίων

 


Όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ, πέρασαν με επιτυχία τον έλεγχο κριτηρίων και οι 12 ομάδες που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Κριτηρίων και ο έλεγχος διαδικασιών ΚΟΠ από UEFA:

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι τα πιο κάτω Σωματεία, βάσει των σχετικών αποφάσεων της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κριτηρίων UEFA, έχουν περάσει με επιτυχία τον έλεγχο Κριτηρίων UEFA και ως εκ τούτου, έχουν αδειοδοτηθεί για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19 και δεν θα επιβληθεί οποιαδήποτε ποινή: ΑΕΚ Λάρνακας, Αλκή Ορόκλινης, ΑΕΛ Λεμεσού, Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Απόλλων Λεμεσού, Δόξα Κατωκοπιάς, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Ερμής Αραδίππου, Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, Πάφος F.C., Ομόνοια Λευκωσίας.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου έχουν ήδη κοινοποιηθεί στα αρμόδια σώματα της UEFA.

Εν το μεταξύ, η UEFA ενημέρωσε ότι η ΚΟΠ πέρασε με επιτυχία τον έλεγχο στον οποίο είχε υποβληθεί σε σχέση με τις διαδικασίες που ακολουθεί για έλεγχο των κριτηρίων UEFA.

Πέραν των διαδικασιών, ελέχθηκαν από την UEFA, δειγματοληπτικά, φάκελοι που κατέθεσαν Σωματεία και ο έλεγχος ήταν επίσης επιτυχής.