Home TOP NEWS Το αφεντικό και η φιλοσοφία

Το αφεντικό και η φιλοσοφία

Σε κάποιες ομάδες τον τελικό λόγο για τους παίκτες που θα αποκτηθούν έχει ο τεχνικός διευθυντής, σε άλλες ο προπονητής, ενώ είναι και αυτές που συναποφασίζουν. Το ποιος είναι το αφεντικό, είναι μια ερώτηση πολύ σχετική, αφού εξαρτάται για ποιο τομέα μιλάμε. Στον προγραμματισμό για παράδειγμα αφεντικό μπορεί να είναι ο τεχνικός διευθυντής, στην τακτική ο προπονητής. Στα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τώρα, οι κινήσεις του Ανχέλ Γκόμεθ τις τελευταίες μέρες δείχνουν πως αυτός θα έχει τα ηνία στον προγραμματισμό.


Ενδεχομένως βέβαια, πριν να ανακοινωθεί οποιοσδήποτε παίκτης από αυτούς που αξιολογεί (σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντα), όπως ο Μεχίας ή ο Κούσουλος, να ζητήσει το “ΟΚ” και του προπονητή, αφού επίσημα κανείς δεν έχει βάλει τριφύλλι στο στήθος. Είναι όμως σαφές πως ο Ανχέλ σε συνεργασία με την εταιρεία θα θέσει τη φιλοσοφία μέσα στην οποία θα κινηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η απόφαση για απόκτηση Κύπριων για παράδειγμα είναι ειλημμένη και δεν θα αλλάξει ανεξάρτητα από τον άνθρωπο που θα κάτσει στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι επόμενες 48 ώρες, αναμένεται να φέρουν εξελίξεις τόσο στο θέμα του προπονητή, όσο και στων παικτών που θα αποκτηθούν.