Home TOP NEWS Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο

 


Ρεαλιστικά μιλώντας, το καλύτερο (και πιο πιθανό) σενάριο στην περίπτωση του Αντρέα Κατσαντώνη είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να πληρωθεί και ο παίκτης να αποχωρήσει. Το λέμε γιατί από τη στιγμή που επέλεξε να υπογράψει αλλού, πάει να πει πως δεν θέλει να μείνει, ενώ ούτε βέβαια στην ομάδα μας θα είναι ευπρόσδεκτος μετά από τέτοια συμπεριφορά. Πέραν από τα λεφτά, η ομάδα ανθρώπων που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό (και που προφανώς δεν έχει καμία ευθύνη για τη κατάσταση) έχει να κερδίσει και ένα μάθημα.

Ο αιώνιος μας είναι αδίστακτος και δεν το σκέφτεται δεύτερη φορά να κάνει ζημιά σε όποιον νιώσει πως πάει να σηκώσει κεφάλι. Είναι ικανοί να κάνουν το άσπρο μαύρο για να περάσει το δικό τους και αυτό επιχειρούν να κάνουν από την πρώτη στιγμή διαρρέοντας στα μέσα πως ο Κατσαντώνης υπέγραψε «ερασιτεχνικό» συμβόλαιο. Πατάνε επί πτωμάτων για να περάσει το δικό τους και καλά κάνει ο Παπασταύρου και το τιμ του να το έχουν πάντα στο μυαλό τους και να ενεργούν ανάλογα.

Δεν εννοούμε φυσικά να παίξουν βρώμικα, δεν είναι για μας αυτά. Εννοούμε όμως να κάνουν ότι χρειάζεται για να προστατευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στον αγγελικά πλασμένο χώρο του ποδοσφαίρου μας, οι κλεψιές και οι πονηριές είναι καθημερινότητα.