Home TOP NEWS Υποχρέωση προς τα άλλα τμήματα

Υποχρέωση προς τα άλλα τμήματα

 


Το ποδοσφαιρικό αναμφίβολα τραβά τα βλέμματα, καθώς πρόκειται για το βασιλιά των σπορ, ενώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ είχαμε κι όλες αυτές τις διοικητικές εξελίξεις. Δέσμευση του τωρινού Συμβουλίου προτού εκλεγεί, ήταν η στήριξη στα άλλα τμήματα και η καθιέρωση τους ως πρωταγωνιστικά. Το είπαν πριν τις εκλογές, το είπε σε δηλώσεις του και ο πρόεδρος του σωματείου Λώρης Κυριάκου, τονίζοντας μάλιστα πως ακόμα και η καλαθόσφαιρα, στόχος είναι να παίξει στην Α’ κατηγορία.

Το Διοικητικό Συμβουλίου, με την παραχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας σε εταιρεία, δεν έχει παρά να ασχολείται με τα άλλα τμήματα αφού στο ποδοσφαιρικό δεν θα έχει λόγο. Επομένως, θα υπάρχει μπόλικος χρόνος για καλύτερη οργάνωση των τμημάτων, ούτως ώστε να μπουν οι βάσεις για μια χρονιά που θα βρει όλες τις ομάδες μας στην κορυφή. Είναι υποχρέωση, όλα τα τμήματα να είναι ανταγωνιστικά και να κάνουν πρωταθλητισμό. Ο χρόνος που απαιτούταν για το ποδοσφαιρικό πλέον έχει ελευθερωθεί, οπότε υπάρχουν ευκαιρία για να ασχοληθούν όλοι με τα άλλα τμήματα.

Πρώτη και έμπρακτη κίνηση στήριξης, θα πρέπει να είναι η παρουσία του 15μελούς Συμβουλίου σε όλους τους αγώνες των άλλων τμημάτων. Πριν γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να δοθούν οι απαραίτητοι πόροι στα άλλα μας αθλήματα, για να ξεκινήσει δειλά δειλά ο προγραμματισμός της νέας περιόδου.