Home TOP NEWS Δεν ήρθε μόνο για το μέλλον

Δεν ήρθε μόνο για το μέλλον

 


Είναι ο ποδοσφαιριστής που συζητιέται περισσότερο από όλους μετά το χθεσινό φιλικό. Ο νεαρός Κριστιάν Μόντες κέρδισε τις εντυπώσεις στα 65 λεπτά που αγωνίστηκε. Έδειξε να είναι εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, βλέπει γήπεδο και είναι διεισδυτικός. Συνδύασε την πολύ καλή του εμφάνιση με ένα υπέροχο γκολ, αφού άδειασε ένα αμυντικό και με φαλτσαριστό αριστερό εκτός της περιοχής, σημείωσε το highlight του ματς. Κατά την άποψη μας δυο πράγματα πρέπει να θυμόμαστε για το μικρό.

Πρώτον ότι δεν ήρθε μόνο σαν επένδυση, αλλά είναι έτοιμος να δώσει λύσεις. Μπορεί να είναι μόλις 20 χρονών αλλά σίγουρα θα κληθεί σε κάποια στάδια του πρωταθλήματος να αναλάβει το σημαντικό ρόλο του οργανωτή του παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχει έρθει για μπακ απ του μεγάλου ονόματος της μεταγραφικής Χουάν Αλμπίν, όμως το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ. Δεύτερον, ότι είναι μόνο 20 χρονών και οι διθύραμβοι δεν θα τον βοηθήσουν.

Πρέπει να δουλέψει σκληρά, με το κεφάλι χαμηλά, να κερδίσει αγωνιστικά λεπτά για να δούμε ποιο είναι το ταβάνι του. Σίγουρα θέλουμε όλοι να το κάνει με αυτοπεποίθηση και σίγουρα θέλουμε να πετύχει για να κάνει κι άλλες όμορφες ντρίμπλες, κι άλλα ωραία γκολ. Είναι όμως σε νεαρή ηλικία, πρώτη φορά μακριά από τη πατρίδα του και οφείλουμε να τον βοηθήσουμε να παραμείνει προσηλωμένος στο μεγάλο στόχο. Το ταλέντο είναι ήδη εκεί και το είδαμε.