Home TOP NEWS Εκεί που μπαίνουν οι βάσεις

Εκεί που μπαίνουν οι βάσεις

Για τον κόσμο είναι συνήθως το πιο βαρετό κομμάτι της σαιζόν, αφού η ομάδα λείπει. Για τους ποδοσφαιριστές είναι ενδεχομένως το πιο δύσκολο, αφού πολλές προπονήσεις δεν περιλαμβάνουν μπάλα, μεγάλο κομμάτι τους εστιάζει στην φυσική κατάσταση και τα πόδια είναι γενικώς βαριά. Όπως κι αν το προσεγγίζει κανείς, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που γίνεται συνήθως στο εξωτερικό, είναι πιθανότατα το πιο σημαντικό. Εκεί μπαίνουν βλέπετε οι βάσεις.


Εκεί χτίζονται οι δυνάμεις και οι αντοχές για να βγει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Εκεί οι παίκτες γνωρίζουν ο ένας τον άλλο καλύτερα, αφού σπίτι τους και δουλειά τους είναι το προπονητικό κέντρο. Εκεί αρχίζει -όταν λυθούν τα πόδια και μπει η τακτική στη μέση- το τσούρμο παικτών να λειτουργεί σαν ομάδα, εντός και εκτός γηπέδου. Εκεί, στην Οπαλένιτσα, όπου οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και η ομάδα απομονωμένη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ακόμα 1.5 μήνα μέχρι τις επίσημες υποχρεώσεις. Μέχρι τότε θα μεσολαβήσουν φιλικά και μπόλικες κριτικές. Το πιο σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας της όμως είναι τώρα. Κι ας μοιάζει βαρετό.