Home TOP NEWS Φιλοσοφία που πρέπει να θυμόμαστε

Φιλοσοφία που πρέπει να θυμόμαστε

Ο Γιάννης Κούσουλος είναι προ των πυλών. Επίσημα δεν έχει βέβαια τελειώσει η δουλειά και στο ποδόσφαιρο τα μάτια μας έχουν δει πολλά, όμως θα είναι τεράστια έκπληξη και βόμβα μεγατόνων αν στραβώσει το πράγμα και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν βάλει τριφύλλι στο στήθος. Θα γίνει έτσι ο πρώτος Κύπριος ποδοσφαιριστής για τον οποίο πληρώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά από 8 ολόκληρα χρόνια. Λογικό θα πει κανείς λόγω χρέους, πλήρως αντίθετο όμως με μια φιλοσοφία που πρέπει να ακολουθούμε.


“Κάθε καλός Κύπριος ενδιαφέρει”, σε αυτή την φιλοσοφία αναφερόμαστε. Ιδανικά κατακρίβιαν, τους καλούς Κύπριους θα τους παράγουμε στις ακαδημίες μας, ακόμα όμως και τέλεια δουλειά να κάνουμε, θα παράγουν και οι άλλοι παίκτες τους οποίους πρέπει να παρακολουθούμε στενά. Οι Κύπριοι ξέρουν που παίζουν και σε ποιον έρχονται. Συνήθως δεν κοστίζουν πολλά μισθολογικά, ενώ δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Προσφέρουν βάθος, που είναι προαπαιτούμενο του πρωταθλητισμού, ενώ αν μπορούν να σταθούν επάξια στην εντεκάδα, μπορεί να κάνουν στο τέλος και τη διαφορά.

Ο Κούσουλος, όπως και όλοι οι παίκτες, θα κριθεί στο τέλος της ημέρας στο γήπεδο. Σαν κίνηση όμως, οπωσδήποτε η απόκτηση του (αν και εφόσον ολοκληρωθεί) είναι θετική. Ακόμα κι αν δεν μας βγει, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει πάντα να κοιτάει και την εγχώρια αγορά.