Home TOP NEWS Για μέσο θα χρησιμοποιηθεί η τελευταία θέση

Για μέσο θα χρησιμοποιηθεί η τελευταία θέση

 


Από τη στιγμή που για το κέντρο της άμυνας ήρθε τελευταίος παίκτης της λίστας Β’ (Φράνιο Πρτσε) και έμενε μια θέση ξένου/κοινοτικού ανοικτή, μπορούσαμε όλοι να υποψιαστούμε πως οι Άχνελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα είχαν κάτι στο μυαλό τους. Το ρόστερ μοιάζει γεμάτο, όμως η θέση δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη. Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας ψάχνει να φέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ένα box to box μέσο.

Τι ψάχνει ακριβώς;

Για το χώρο των χαφ, η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει αυτή τη στιγμή τρία γερά κορμιά (Ενρίκεζ, Λοέ, Κατελάρης) που έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τους τη δύναμη και το ύψος. Αντίθετα διαθέτει μόνο ένα κεντρικό μέσο, που να συνδυάζει μαρκάρισμα και δημιουργία, τον Άλεξ Σοάρες. Ο Γκόμεθ ψάχνει ακριβώς ένα «οκτάρι» θέλει όμως να προσθέσει ξεχωριστά στοιχεία από τον Άλεξ, έτσι μάλλον θα κινηθεί για ένα ελαφρώς πιο επιθετικογενή.

Τον έχει βρει;

Όταν εμείς αναρωτιόμαστε τι θα κάνει με την έξτρα θέση, προφανώς ο Ανχέλ Γκόμεθ ήξερε ήδη. Με άλλα λόγια, ψάχνει τον εκλεκτό του εδώ και μέρες. Βιασύνη δεν υπάρχει καμία, αφού όπως προαναφέραμε το ρόστερ μοιάζει γεμάτο. Έχουν προταθεί και εξεταστεί όμως πολλοί ποδοσφαιριστές για τον χώρο, αν και ο Γκόμεθ έχει αποδείξει πως δεν περιμένει τις προτάσεις, αλλά προτιμά να κυνηγήσει ο ίδιος παίκτες που ξέρει. Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με συγκεκριμένες περιπτώσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είμαστε κοντά ή μακριά.