Home TOP NEWS Match Report: Άσφαιρη ισοπαλία

Match Report: Άσφαιρη ισοπαλία

Ισόπαλη 0-0 με την Χάποελ Χατέρα εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο τρίτο της φιλικό επί Πολωνικού εδάφους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ φυσιολογικά έδειξε να χρειάζεται να βελτιώσει συγκεκριμένα στοιχεία του παιχνιδιού της.


Α’ ημίχρονο

Με εφτά αλλαγές σε σχέση με το φιλικό της Δευτέρας παρατάχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η πρώτη φάση στην αναμέτρηση ήρθε στο 3ο λεπτό και ήταν για την ομάδα μας, με τον Ραμίρεζ να μην βρίσκει στόχο σε σουτ εκτός περιοχής. Η μπάλα έφτασε στον ποδοσφαιριστή μας μετά από λανθασμένο διώξιμο του αντίπαλου τερματοφύλακα, που ήταν εκτός εστίας. Δέκα λεπτά μετά ήρθε η επόμενη τελική προσπάθεια, όμως ξανά εκτός εστίας, με τη κεφαλιά του Ενρίκεζ μετά από εκτέλεση φάουλ να πηγαίνει πάνω από τα δοκάρια. Στο 16′ πήγε να απειλήσει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως το σουτ του Ζίβετς μέσα από την περιοχή βρήκε σε αμυντικό και η μπάλα πέρασε σε κόρνερ.

Η επόμενη ευκαιρία ήρθε στο 31′, με τη μπάλα να περνάει μόλις δίπλα από την εστία σε σουτ του Ντάρμπισαϊαρ. Στο 38′ ο Ζίβετς έκανε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Άλεξ Σοάρες έκανε σουτ εντός περιοχής και η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.

Β’ ημίχρονο

Χωρίς κάτι αξιόλογο στο πρώτο μισό της επανάληψης, με τη μοναδική τελική που καταγράφηκε να είναι στο 63′ σε σουτ του Χριστοφή. Ο αρχηγός μόλις είχε περάσει στο ματς και δοκίμασε το πόδι του, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά. Η πιο σημαντική φάση ήρθε στο 79′, με το Λόε να κάνει κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, με τη μπάλα να περνάει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά η Χάποελ δημιούργησε προϋποθέσει για γκολ, αλλά ο Παναγή απέκρουσε το σουτ.

Προς το τέλος του ματς, η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να βάλει πίεση και είχε τις προϋποθέσεις για να κάνει καλές φάσεις. Η άμυνα των Ισραηλινών ήταν όμως σε ετοιμότητα ενώ σε κάποιες στιγμές, δεν έγιναν σωστές επιλογές, με αποτέλεσμα να μην σημειωθούν πολλές μεγάλες φάσεις. Στο 86′ πάντως, ο Χριστοφή έπιασε αφύλακτη κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα πολύ κοντά στον αντίπαλο πορτιέρο που μάζεψε σταθερά.

Συμπερασματικά

Και στο 3ο της φιλικό παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, δεν κατάφερε όμως να βρει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη. Είμαστε ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας, η ομάδα δείχνει σε καλό δρόμο, εννοείται όμως ότι χρειάζεται και δουλειά.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κωνσταντίνος Παναγή, Τζαΐλσον Αραούχο (70′ Κριστιάν Μανρίκε), Ίσμα Λόπεζ (70′ Χρίστιαν Φώτη), Λούκας Βύντρα (46′ Μίκαελ Γκαφούρ), Γιάννης Κούσουλος, Χόρχε Ενρίκεζ (46′ Ραούλ Λόε), Άλεξ Σοάρες, Σάσα Ζίβετς (59′ Κρίστιαν Μόντες), Τζαρσίνιο Αντόνια (59′ Δημήτρης Χριστοφή), Νταβίντ Ραμίρεζ (46′ Χουανάν Εντρένα), Ματ Ντάρμπισαϊαρ (70′ Τζόρταν Γκρίνιτζ).