Home TOP NEWS Match Report: Φιλικά πειράματα

Match Report: Φιλικά πειράματα

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ΟΜΟΝΟΙΑ και Χάποελ Τελ Αβίβ εξήλθαν ισόπαλες 0-0. Ο αγώνας δεν είχε σε κανένα σημείο του καλό ρυθμό με τους δυο προπονητές να πειραματίζονται αρκετά.


Α’ ημίχρονο

Με εννέα αλλαγές σε σχέση με το πρώτο φιλικό ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας, με μόνο τους Λόε και Γκαφούρ να διατηρούν θέση στο βασικό σχήμα. Η ΟΜΟΝΟΙA απείλησε από το πρώτο λεπτό , που σε επικίνδυνη επίθεση κέρδισε κόρνερ και στην εκτέλεση αυτού είχε την πρώτη τελική στην εστία, με κεφαλιά του Κούσουλου. Απάντησε η Ισραηλίτικη ομάδα δευτερόλεπτα μετά, με το πρώτο σουτ στην εστία, που απέκρουσε εύκολα ο Μεχίας. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη από πλευράς θεάματος

Η  επόμενη φάση άργησε αρκετά να έρθει , που έγινε στο 26′ με σουτ του Εντρένα εκτός περιοχής και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Επόμενη ευκαιρία στο ματς ήταν πάλι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με το Λόε στο 40′ να κάνει δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον πορτιέρο της Χάποελ να μαζεύει με διπλή προσπάθεια τη μπάλα. Στο 43ο λεπτό απείλησε η Ισραηλίτικη ομάδα από στατική φάση, με τη μπάλα να περνάει μόλις δίπλα από την εστία του Μεχίας μετά από εκτέλεση φάουλ ένα περίπου μέτρο εκτός περιοχής. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, που ολοκληρώθηκε ισόπαλο.

Β’ ημίχρονο

Με τον ίδιο -κακό- ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Παρ’ όλα αυτά, στο 51′ απείλησε η ΟΜΟΝΟΙΑ, με το Βύντρα να πιάνει κεφαλιά στην περιοχή και τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από την εστία. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Χριστοφή, που είχε περάσει λίγο πριν στο ματς, έχασε ευκαιρία, δοκιμάζοντας μακρινό σουτ και ο αντίπαλος τερματοφύλακας εξουδετέρωσε τον κίνδυνο διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 69′ οι Ισραηλινοί έφτιαξαν την μόνη τους υποψία φάσης με κεφαλιά του Μούλιτς που εξουδετερώθηκε εύκολα.

Μέχρι το τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ πλαγιοκόπησε κάποιες φορές την αντίπαλη άμυνα χωρίς να φτιάξει μεγάλη φάση. Η πιο μεγάλη ευκαιρία ήρθε στην εκπνοή με τον Ντάρμπισαϊαρ να δέχεται κάθετη πάσα, να πλασάρει τον Γιάγκου, ο οποίος έκοψε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής και αποβλήθηκε. Η εκτέλεση του φάουλ από τον Αλμπίν κτύπησε στο τοίχος και η Χάποελ γλίτωσε το γκολ. Τελικό σκορ 0-0.

Συμπερασματικά

Ο Ολίβα άλλαξε σύστημα και πάρα πολλούς παίκτες. Αυτό δείχνει ακριβώς τη διάθεση με την οποία προσεγγίζει τα φιλικά.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τόμας Μεχίας, Χρίστιαν Φώτη (66′ Νικολάι Κιπιάνι), Κρίστιαν Μανρίκε (66′ Ίσμα Λόπεζ), Μίκαελ Γκαφούρ (46′ Λούκας Βύντρα), Γιάννη Κούσουλο, Ραούλ Λοέ (46′ Άλεξ Σοάρες), Χόρχε Ενρίκεζ, Τζαρσίνιο Αντόνια (55′ Δημήτρης Χριστοφή), Χουανάν Εντρένα (55′ Χουάν Αλμπίν), Νταβίντ Ραμίρεζ (46′ Κρίστιαν Μόντες), Τζόρνταν Γκρίνιτζ (46′ Ματ Ντάρμπισαϊαρ).