Home TOP NEWS Match Report: Ήττα στο τελευταίο φιλικό

Match Report: Ήττα στο τελευταίο φιλικό

 


Τη φιλική ήττα με 1-0 γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στον Πανιώνιο, σε παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στην Πολωνία. Πρόκειται για το 4ο και τελευταίο φιλικό της ομάδα επί πολωνικού εδάφους. Σκόρερ ο Άλμπεργκ στο 37′ με πλασέ. Καταιγιστική η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Α’ Ημίχρονο

Μόλις στο 9′ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με το βολέ του Άλεξ Σοάρες να κτυπά σε αμυντικό. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ραμίρεζ να απειλήσει, ωστόσο η προσπάθεια του πέρασε εκτός εστίας. Η πρώτη απειλή για την εστία μας ήρθε στο 21′, με τον Λόπεζ να διώχνει σουτ του Μασούρα. Ο Χριστοφή δοκίμασε εις διπλούν να σκοράρει, πρώτα με σουτ από εκτέλεση φάουλ που βρήκε στο τοίχος, ενώ στο ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα έξω. Στο 24′ είχαμε σπουδαία επέμβαση του Μεχίας σε τετ α τε, ενώ μια κεφαλιά του Ματ στο 29′ δεν βρήκε στόχο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε ξανά με τον Μανρίκε στο 34′, και αφού δεν σκόραρε, το έκανε ο Πανιώνιος στο 37′ με κοντινό πλασέ του Άλμπεργκ. Η ομάδα μας προσπάθησε να απαντήσει αμέσως, όμως το συρτό σουτ του Δημήτρη Χριστοφή δεν είχε αποτέλεσμα.

 

Β’ Ημίχρονο

Πρώτη καλή στιγμή στο Β’ μέρος άνηκε και πάλι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με το σουτ του Ματ να μην βρίσκει στόχο. Στο 62′ μια προσπάθεια του Μόντες αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Μεχίας βρισκόταν σε καλή μέρα και στο 65′ σταμάτησε νέα προσπάθεια αντιπάλου σε τετ α τετ. Πέντε λεπτά αργότερα, ένα σουτ του Άλεξ Σοάρες εξουδετερώθηκε εντυπωσιακά από τον αντίπαλο πορτιέρο, ενώ στο 72′, ο Τζαρσίνιο εκτέλεσε κόρνερ, ο Βύντρα έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η προσπάθεια του πέρασε άουτ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να φτιάχνει καλές στιγμές, με την προσπάθεια του Ζίβετς στο 76′ να φεύγει λίγο έξω, με την ίδια κατάληξη να έχει και το σουτ του Μόντες δυο λεπτά αργότερα. Στο 84′, το σουτ του Χόρχε Ενρίκεζ πέρασε πάνω από την εστία, ενώ στο 88΄νέα προσπάθεια του Ζίβετς πέρασε έξω. Ο Μεξικανός δοκίμασε εκ νέου στο 90′ με το κεφάλι, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ αυτή ήταν η τελευταία φάση στον αγώνα.

Συμπερασματικά

Δυστυχώς δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά, μιας και το παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό. Από την ενημέρωση που είχαμε, φάνηκε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε αρκετές επιθετικές προσπάθειες αλλά της έλειψε το γκολ, σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που το βρήκε και πήρε τη φιλική νίκη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τόμας Μεχίας, Μίκαελ Γκαφούρ (59′ Γιάννης Κούσουλος), Λούκας Βύντρα, Ίσμα Λόπεζ, Κρίστιαν Μανρίκε (46′ Κρίστιαν Μόντες), Τζαΐλσον Αραούχο, Ραούλ Λοέ (46′ Χόρχε Ενρίκεζ), Άλεξ Σοάρες, Δημήτρης Χριστοφή (59′ Τζαρσίνιο Αντώνια), Νταβίντ Ραμίρεζ (59′ Σάσα Ζίβετς), Ματ Ντάρμπισαϊαρ