Home TOP NEWS Μόνοι τους πλέον σε κανένα επίπεδο

Μόνοι τους πλέον σε κανένα επίπεδο

«Όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γονατισμένη, το Αποέλ θα κάνει ότι θέλει». Μια ατάκα που ακούσαμε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και επιβεβαιωνόταν κάθε χρόνο μες το γήπεδο. Όσο κι αν προσπάθησαν κατά κύριο λόγο Απόλλωνας και ΑΕΚ, το Αποέλ μετράει έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα. Και το έκανε όχι μόνο γιατί είχε υψηλότερο προϋπολογισμό από τους υπόλοιπους, αλλά και επειδή εκτός γηπέδου έπαιζε μόνο του.


Ας είμαστε ξεκάθαροι, το πρώτο βήμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να κάνει ομάδα. Εδώ και χρόνια αλλάζουμε το ρόστερ μας πλήρως, μπάλα δεν παίζουμε, τα τελευταία δύο στα πλέι οφ πονάνε τα μάτια και η καρδιά μας από την εικόνα μας.  Για να γίνουμε ανταγωνιστικοί πρέπει πρώτα από όλα να κτίσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, με πνεύμα νικητή, με βάθος για να αντεπεξέλθει στο μαραθώνιο.  Αυτή είναι η δουλειά του Γκόμεθ και του Ολίβα.

Από κει και πέρα, οφείλουμε να ορθώσουμε ανάστημα και εκτός γηπέδου. Και γράφουμε αυτό το τελευταίο με αφορμή το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το Κοινοτικό Στάδιο Λακατάμειας. Το γεγονός ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν διστάζουν να κοντραροκτυπηθούν με το Αποέλ στη συγκεκριμένη υπόθεση, δείχνει πως αντιλαμβάνονται πως πρέπει να μεγαλώσουμε ξανά σε πολλά επίπεδα. Και πρέπει να είμαστε συνεπείς εντός και εκτός του γηπέδου. Ο αιώνιος μας πλέον δεν πρέπει να παίζει μόνος σε κανένα επίπεδο.