Home ΚΥΠΡΟΣ Πληρώνει τα έξοδα διαιτησίας και επιχορηγεί μετακινήσεις

Πληρώνει τα έξοδα διαιτησίας και επιχορηγεί μετακινήσεις

 


Όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ, θα πληρώνει και φέτος τα έξοδα διαιτησίας, ενώ θα επιχορηγεί μετακινήσεις για τα Πρωταθλήματα Παίδων. Η ενημέρωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην τελευταία του συνεδρία αποφάσισε όπως καλύψει και για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018 -2019 τα έξοδα διαιτητών και παρατηρητών των διοργανώσεων της.

Η Ομοσπονδία στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά τις διοργανώσεις της και αναλαμβάνει για άλλη μια χρονιά την καταβολή σημαντικού ποσού για να βοηθήσει τα σωματεία της.

Συγκεκριμένα, η ΚΟΠ θα καλύπτει τα έξοδα διαιτησίας και παρατηρητών της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Cyta όπως επίσης και τους διαιτητές και παρατηρητές στις ακόλουθες διοργανώσεις της:

*Πρωταθλήματα Β’, Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ
*Πρωτάθλημα Γυναικών
*Πρωτάθλημα Futsal
*Πρωταθλήματα Νέων U19
*Πρωταθλημάτων Παίδων
*Κύπελλο Νέων U19
*Κύπελλο Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ

Διευκρινίζεται ότι τα οποιαδήποτε οδοιπορικά υπάρχουν, θα πληρώνονται από τα Σωματεία όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Στα έξοδα διαιτησίας και παρατηρητών που καλύπτει η ΚΟΠ, δεν περιλαμβάνονται οι αγώνες του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας.

Επιχορήγηση σε μετακινήσεις
Η Ομοσπονδία επίσης, συνεχίζοντας την προσπάθεια για στήριξη του αναπτυξιακού μας ποδοσφαίρου, θα επιχορηγήσει και φέτος τις μετακινήσεις των ομάδων που θα λάβουν μέρος στα Πρωταθλήματα Παίδων.

Συγκεκριμένα, η ΚΟΠ θα επιχορηγεί τα μεταφορικά έξοδα για όλα τα Πρωταθλήματα Παίδων (δεν συμπεριλαμβάνεται το Πρωτάθλημα Νέων U19) με το ποσό των 100 ευρώ για κάθε μετακίνηση ομάδας εκτός της επαρχίας στην οποία εδρεύει.

Τα χρήματα αυτά θα δοθούν στα Σωματεία με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 – 2019.