Home TOP NEWS Πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση

Πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινάει επίσημα προετοιμασία την ερχόμενη βδομάδα, ωστόσο το ρόστερ δεν έχει την τελική του μορφή. Ο στόχος του 80% δύσκολα θα επιτευχθεί, ενώ εκκρεμούν και σημαντικά θέματα με κάποιους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν πέρσι στην ομάδα.

Οι Ανχέλ Γκόμεθ και Κάρλος Ολίβα, θα πρέπει να αποφασίσουν και να προχωρήσουν τις διαδικασίες για αυτούς που το μέλλον τους στην ομάδα είναι αβέβαιο. Μιλάμε φυσικά κατά κύριο λόγο για τους Μαργκάσα, Αλβμπόκε και Βύντρα, παρότι ο τρίτος δεν έχει συμβόλαιο.Κάποιες νέες εξελίξεις, θόλωσαν περισσότερο τα νερά, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε αν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται τελικά ή όχι.

Αυτές οι καθυστερήσεις, ενδέχεται να επηρεάζουν και την εξέλιξη του προγραμματισμού, καθώς αλλιώς είναι να ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι με όλους τους ποδοσφαιριστές και αλλιώς να υπάρχει μια αβεβαιότητα. Ελπίζουμε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, για να μπούμε στην προετοιμασία ομαλά και να τρέξει παράλληλα η ενίσχυση χωρίς άλλα προβλήματα.