Home TOP NEWS Πρώτη για τον κόσμο

Πρώτη για τον κόσμο

Τις πόρτες του για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανοίγει σήμερα Μακάριο Στάδιο. Στις 18:30 θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση στην οποία θα επιτρέπεται ελεύθερα η θέαση από τον κόσμο. Αναμένεται πως αρκετοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ θα δώσουν το παρόν τους στο γήπεδο που κάποτε η ομάδα είχε μεγαλουργήσει, για να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να αρχίσουν φυσικά την…προπονητική ανάλυση του κάθε ενός ξεχωριστά.


Πέραν από τη προπόνηση, θα υπάρξει και ψυχαγωγικό κομμάτι, ειδικά για τα παιδιά κάτω των 14 που θα έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Ουσιαστικά πρόκειται περισσότερο για γνωριμία της ομάδας με το κόσμο και την έναρξη της σχέσης τους, παρά για οτιδήποτε άλλο. Πιο κάτω η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

”Την πρώτη ανοικτή προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα πραγματοποιήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου, στο Μακάρειο και θα ξεκινήσει στις 18:30.

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα φιλοξενηθούν στην Ανατολική κερκίδα και θα εισέλθουν στο στάδιο από την Ανατολική είσοδο. Σημειώνεται πως δεν θα είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί η Δυτική κερκίδα, λόγω βελτιωτικών έργων.

Τα παιδιά, κάτω των 14 χρόνων, θα μπορούν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να περάσουν χρόνο με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Θα τους προσφερθεί και δωράκι από την ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο. Τα παιδιά που επιθυμούν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να βρίσκονται έξω από την κεντρική κερκίδα, στις 18:15.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.”