Home TOP NEWS Στη θεωρία, δυο σε κάθε θέση

Στη θεωρία, δυο σε κάθε θέση

 


Ο προγραμματισμός δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αφού παρότι το όνομα του Ραμίρεζ διέρρευσε, ο φορ από την Κόστα Ρίκα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Ακόμα κι όταν γίνει αυτό όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει άλλη μια θέση για κοινοτικό διαθέσιμη, ενώ προφανώς μπορεί να κάνει και όσες μεταγραφές Κύπριων επιθυμεί. Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται βέβαια, ενώ ήδη μπορούμε να πούμε πως στη θεωρία, η ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον διαθέτει δυο παίκτες σε κάθε θέση.

Πώς το έχει πετύχει; Καταρχάς έχει ένα αριθμό Κύπριων (πέντε συγκεκριμένα) που είτε είναι για βασικοί, είτε τουλάχιστον για το rotation. Και επιπρόσθετα, με τους Κιπιάνι, Πρτσε, Γκρίνιτζ, Εντρένα, Μαρκίνιος, Μόντες στη λίστα Β’, γέμισε το ρόστερ με ποδοσφαιριστές, χωρίς να καταλαμβάνουν θέση ξένου κοινοτικού. Είναι χαρακτηριστικό πως στην Πολωνία πήγαν 24 παίκτες, μόνο δύο είναι νεαροί της Ακαδημίας (Αντωνίου, Φώτη), δεν έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή Δημητρίου-Κατελάρης και ενώ εκκρεμούν μεταγραφές.

Σε ποσότητα λοιπόν, είμαστε μια χαρά. Στην πραγματικότητα καλύτερα από μια χαρά. Στον τίτλο και τον πρόλογο όμως, προσθέσαμε την «θεωρία». Γιατί είναι ωραία να κάνουμε μαθηματικά στα χαρτιά, το θέμα είναι να μας παίξουν και μπάλα στο γήπεδο. Συνήθως δεν βγαίνουν όλες οι μεταγραφές, ελπίζουμε να πετύχαμε σε ένα ποσοστό τους. Αν αυτό γίνει, τότε είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.