Home TOP NEWS Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Αττική

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Αττική

 


Μια τραγωδία ζουν στην Ελλάδα, με δεκάδες ανθρώπους, ανάμεσα σε αυτούς μικρά παιδιά, να έχουν χάσει τη ζωή τους από τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε τη Δευτέρα στην Αττική. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ευχήθηκαν δύναμη και κουράγιο, ειδικά στους συγγενείς των θυμάτων, ενώ εξετάζονται ενέργειες για βοήθεια. Για την ώρα, όσοι συμπολίτες μας θέλουν να στηρίξουν έμπρακτα με κάθε τρόπο, ξεκίνησε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να βοηθήσουν πέρνοντας ότι μπορούν στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 9 στη Λευκωσία, αλλά και στο φαν κλαμπ της Λακατάμιας. Πιο κάτω η ενημέρωση από τους οργανωμένους οπαδούς:

Αυτές τις ώρες οι σκέψεις όλων μας είναι στη τραγωδία που βιώνει ο ελληνικός λαός. Ας βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε, είναι το ελάχιστο χρέος μας να εκφράσουμε έμπρακτα την στήριξη και αλληλεγγύη μας.Από σήμερα μέχρι την Παρασκευή θα συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους πληγέντες στον κεντρικό μας σύνδεσμο. Κάνουμε έκκληση στον πράσινο ΛΑΟ για ακόμα μια φορά να σταθεί στην πρώτη γραμμή.

Τραγικά όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα αυτή την στιγμή και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς! Σε συνεργασία λοιπόν με τον όμιλο γυναικών από σήμερα το απόγευμα μέχρι και την Παρασκευή θα μαζεύουμε τρόφιμα στον σύνδεσμο μας για τις οικογένειες που έμειναν στον δρόμο, Και η πιο μικρή προσφορά αυτές τις ώρες είναι τεράστια. Ας δείξουμε για ακόμα μια φορά το μεγαλείο ψυχής του πράσινου λαού! Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες τον θυμάτων.. Καλή δύναμη! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!