Home TOP NEWS Βιασύνη πλέον δεν υπάρχει

Βιασύνη πλέον δεν υπάρχει

 


Πριν λίγες μέρες, η αλήθεια είναι πως εκείνο το 80% της ετοιμότητας του ρόστερ που είχε πει ο Ανχέλ Γκόμεθ και επαναλάβει ο Αντρέας Δημητρίου, φαινόταν δύσκολο. Τελικά μετά από… ριπή ανακοινώσεων, ο στόχος έχει επιτευχθεί και με το παραπάνω. Όταν ανακοινωθεί και ο Κριστιάν Μόντες που έχει προαναγείλει ότι έρχεται στην ομάδα μας, θα απομένουν μόνο δυο προσθήκες, που θα αφορούν επιθετικό και αμυντικό ποδοσφαιριστή.

Πλέον πάντως βιασύνη δεν υπάρχει. Ναι μεν ο στόχος είναι οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές να βρεθούν στο αεροπλάνο για Πολωνία έτσι ώστε να προλάβουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ακόμα όμως κι αν αυτός δεν επιτευχθεί, δεν θα είναι το τέλος του κόσμου. Κι αυτό γιατί ο κορμός της ομάδας είναι εκεί και θα δουλέψει όλος μαζί για να δημιουργηθεί ένα σύνολο με συνοχή, ομοιογένεια, χημεία.

Είναι δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια να κλείσουν άμεσα και οι δυο τελευταίοι. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα γίνει έκπτωση στην ποιότητα ή στα θέλω του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή. Η εξέλιξη του μέχρι τώρα προγραμματισμού, δίνει αυτή την πολυτέλεια.