Home TOP NEWS Άφησε θετικές εντυπώσεις ο Κροάτης

Άφησε θετικές εντυπώσεις ο Κροάτης


Ο Φράνιο Πρέτσε όντας η τέταρτη επιλογή στην άμυνα μετά τους Γκαφούρ, Κούσουλο και Βύντρα, ξεκίνησε βασικός, προς έκπληξη όλων, στην πρεμιέρα με την Αλκή. Αναμέναμε το αμυντικό δίδυμο να είναι οι Γκαφούρ-Βύντρα και σε περίπτωση που ο πρώτος ήταν ανέτοιμος, αντικαταστάτης του να είναι ο Κούσουλος. Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα όμως επέλεξε τον νεαρό Κροάτη αμυντικό και του… βγήκε!

Ο Πρέτσε ήταν από τους καλύτερους της αναμέτρησης και ξεχώρισε κυρίως για τη μαχητικότητα και το πάθος που έβγαζε σε κάθε φάση. Η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα όμως όταν υπήρξε προϋπόθεση απειλής, ο Πρέτσε ήταν εκεί. Πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με «καρφωτή» κεφαλιά από κόρνερ. Επίσης, στα θετικά το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε από στατική φάση, κάτι από το οποίο ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια.

Ακόμα πιο ευχάριστο είναι ότι ο Κροάτης αμυντικός ανήκει στον κατάλογο Β καθώς διανύει το 22ο έτος της ηλικίας του. Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό «γρανάζι» στην άμυνα της ομάδας μας.