Home TOP NEWS Ακόμη ένα φιλικό για δοκιμές

Ακόμη ένα φιλικό για δοκιμές

 


Το δεύτερο της φιλικό επί Κυπριακού εδάφους δίνει σήμερα στις 19:00 (live @omonoianews.com) η ΟΜΟΝΟΙΑ, αντιμετωπίζοντας την ΕΝΠ στο “Τάσος Μάρκου”. Θα είναι το έκτο συνολικά φετινό φιλικό προετοιμασίας της ομάδας μας, που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή. Όπως και τα προηγούμενα φιλικά, η τεχνική ηγεσία τα αντιμετωπίζει ως ευκαιρία για δοκιμές, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τέλος του μήνα.

Σήμερα υπάρχει πρωινή προπόνηση και με την ολοκλήρωση της θα ανακοινωθεί η αποστολή. Το σημερινό φιλικό δεν θα είναι το μοναδικό εντός της τρέχουσας εβδομάδας, αφού την ερχόμενη Κυριακή είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Αυτό δεν θα είναι το τελευταίο πριν την πρεμιέρα όμως, αφού η πρόβα τζενεράλε θα γίνει το πιο πιθανόν το Σάββατο 18 Αυγούστου απέναντι στον Ερμή.

Να σημειωθεί πως αρκετό ενδιαφέρον δείχνουν οι φίλοι της ομάδας μας, παρότι το παιχνίδι διεξάγεται καθημερινή ημέρα μέσα στον Αύγουστο. Ήδη τις προηγούμενες δύο ημέρες υπήρχε κόσμος που προμηθεύτηκε εισιτήριο για το παιχνίδι, κάτι που μπορεί να κάνει και σήμερα. Η προπώληση συνεχίζεται μέχρι τις 14:00 από τα εκδοτήρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λευκωσία και τα γραφεία της ΕΝΠ. Στις 18:00 θα ανοίξουν και τα ταμεία του σταδίου στο Παραλίμνι. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ τα παιδικά θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες θα μοιραστούν τα έσοδα και τα έξοδα της φιλικής αναμέτρησης.