Home TOP NEWS Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από τις μεταγραφές του Άνχελ

Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από τις μεταγραφές του Άνχελ

 


Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας σε ένα βίντεο που δημοσίευσε το τριφύλλι, μίλησε ανοικτά για το πως προετοιμάζεται η ομάδα, είπε για τον στόχο που έθεσαν και έπιασαν στην προετοιμασία με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα και απάντησε σε ένα σημαντικό ερώτημα, στο ποια ήταν η φιλοσοφία του πίσω από τον γρήγορο προγραμματισμό που έκανε στην ομάδα μας.

«Το πιο σημαντικό για μένα ήταν να φέρω ποδοσφαιριστές χαμηλού ρίσκου. Αυτό σημαίνει ποδοσφαιριστές επαγγελματίες, με καλή καριέρα και εμπειρία από σημαντικές χώρες και πρωταθλήματα», είπε ο Άνχελ και πρόσθεσε πως επίσης κατάφεραν να φέρουν και μερικούς νεαρούς που έχουν κίνητρο να κάνουν κάτι καλό για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Ισπανός γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να έχεις παίκτες προσωπικότητες αλλά και μικρούς που έχουν μεγάλα κίνητρα. «Αυτή η συνύπαρξη για εμάς φέτος είναι πολύ σημαντική. Έχουμε αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως ο Ντάρμπισαϊαρ, ο Λοέ, ο Αλμπίν, ο Σάσα, ο Μότα και άλλους, αλλά έχουμε και αρκετούς νεαρούς όπως ο Μόντες, ο Τζόρταν, ο Μανρίκε», σχολίασε για το δυναμικό της ομάδας.

Ο προγραμματισμός ολοκληρώθηκε θα έλεγε κάποιος σε χρόνο ρεκόρ όμως η συνέχεια στην ομάδα για τον ίδιο και το τεχνικό τιμ δεν θα είναι η ίδια αφού όπως είπε στο μέλλον θα έρχονται ποδοσφαιριστές που θα είναι σίγουροι πως θα αποδώσουν καλά. Και αυτό πετυχαίνεται με σκάουτινγκ και συνεχής μελέτη. «Δουλεύουμε τώρα στο κομμάτι του σκάουτινγκ και προσπαθούμε να εντοπίσουμε καλούς ποδοσφαιριστές», ήταν τα λόγια του.