Home TOP NEWS Έχει λόγο που επικοινωνεί με τον κόσμο

Έχει λόγο που επικοινωνεί με τον κόσμο

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σταύρος Παπασταύρου κάνει δημόσια τοποθέτηση και στέλνει μηνύματα προς τον Πράσινο Λαό. Ο Παπασταύρου ανέλαβε μαζί με τους συνεργάτες του ένα πολύ δύσκολο έργο και το ξέρει και θέλει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται να κάνει σε όλους μία υπενθύμιση.

«Σας διαβεβαιώνω ότι αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ευθύνη που μας αναλογεί», είναι μία από τις ατάκες που ξεχωρίσουν από τη νέα του τοποθέτηση καθώς επίσης και το: «Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, είναι για εμάς κίνητρο, καθήκον και υποχρέωση για να επιτύχουμε».

Η σκληρή δουλειά από όλους στην εταιρία και στην ομάδα είναι συνεχής και μεταφέρθηκε σε όλους πως πρέπει να φανούν αντάξιοι της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και των προσδοκιών του κόσμου. Ο Παπασταύρου επικοινωνεί με τον κόσμο και για να μην εφησυχαστεί κανείς στο τριφύλλι μετά από μία νίκη σε φιλικό. Όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για τη δύσκολη σεζόν που έρχεται και πρώτος από όλους το ξέρει ο επικεφαλής της προσπάθειας.

«Μας περιμένει μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις, δύσκολη και απαιτητική», είναι κάποια από τα λόγια που κλείνει η τοποθέτηση.