Home TOP NEWS Η βιασύνη και ο χρόνος που (δεν) πιέζει

Η βιασύνη και ο χρόνος που (δεν) πιέζει


Πολλές είναι οι συζητήσεις μεταξύ του κόσμου μας, για ποδοσφαιριστές που ήρθαν σαν καλά ονόματα, με πλούσιο βιογραφικό (παίκτες της διαφοράς που λέμε), αλλά έχουν πάρει από ελάχιστο έως καθόλου χρόνο στα φιλικά προετοιμασίας. Ο κόσμος βιάζεται να τους δει, είτε λόγω ενθουσιασμού είτε λόγω του ότι θέλει να έχει εικόνα πριν τα επίσημα, με αποτέλεσμα να ασκείται μια κριτική-πίεση που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη.

Κατά κύριο λόγο αναφερόμαστε στους Χουάν Αλμπίν και Μάρκο Μότα, οι οποίοι έχουν πάρει ελάχιστο χρόνο, λόγω ανετοιμότητας και τραυματισμών, ή ακόμα και μακροχρόνιας αποχής. Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον πρέπει να βιαζόμαστε για να τους δούμε, από τη στιγμή που υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν χειρότερα τα πράγματα αν αγωνιστούν ανέτοιμοι και τραυματιστούν. Η άποψη μας είναι, αφού υπάρχουν επιλογές όπως ο Μόντες που άρεσε και οι έτοιμοι Τζαΐλσον-Κούσουλος δεξιά, δεν υπάρχει και λόγος να ρισκάρουμε με τον οποιοδήποτε είναι ανέτοιμος.

Πολλές φορές στο παρελθόν συνέβηκε μια τέτοια κατάσταση, με αποτέλεσμα να χάνουμε τον ποδοσφαιριστή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και εκτός του ότι πρόκειται για αγωνιστική απώλεια, όταν ένα περιουσιακό σου στοιχείο δεν μπορεί να αποδώσει, υπάρχει αντίκτυπο και στο οικονομικό. Ας περιμένουμε όλους όσους θέλουμε να τους δούμε αγωνιζόμενους να ετοιμαστούν στο 100% για να μην έχουμε άλλα…