Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Καλλικάς: «Να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές και να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο»

Καλλικάς: «Να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές και να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο»

 


Δηλώσεις του Χάρη Καλλικά, προπονητή στην ομάδα κάτω των 17 ετών της ακαδημίας, φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αναλυτικά:

Στη θέση του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 συνεχίζει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο κ. Χάρης Καλλικάς. Έχει συμπληρώσει 12 χρόνια παρουσίας στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς διετέλεσε προπονητής από ομάδες Grassroots μέχρι την ομάδα κάτω των 17 χρόνων.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Χάρης Καλλικάς, ανέφερε: «Η προετοιμασία εξελίσσεται πολύ καλά. Μοναδική ιδιαιτερότητα είναι η απουσία οκτώ ποδοσφαιριστών, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα για τρεις εβδομάδες. Η διοίκηση στηρίζει την Ακαδημία. Υπάρχει σωστή οργάνωση, με αρκετό προσωπικό γύρω από την ομάδα. Ο κ. Χαραλαμπίδης και ο κ. Μήτας, είναι συνεχώς δίπλα μας. Φέτος λήφθηκε η απόφαση όπως 15 ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν πέρσι το πρωτάθλημα με την U15, προωθηθούν στην ομάδα U17. Έχουμε ως στόχο να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές και να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και σε κάθε παιχνίδι στοχεύουμε στη νίκη. Ήδη η ομάδα έχει προγραμματίσει έξι φιλικά, με τα πιο πρόσφατα να είναι αυτά με τη Πάφο το ερχόμενο Σάββατο και με την Ανόρθωση στις 18/8».