Home TOP NEWS Match Report: Νίκη απέναντι στη Σαλαμίνα στο 3ο φιλικό στην Κύπρο

Match Report: Νίκη απέναντι στη Σαλαμίνα στο 3ο φιλικό στην Κύπρο


Νικηφόρο το τρίτο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί κυπριακού εδάφους απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 των ερυθρολεύκων με αυτογκόλ του Φραγκέσκου στο 47′, μετά από επικίνδυνο γύρισμα του Χριστοφή. Βελτιωμένη εικόνα των πρασίνων, σε σύγκριση με το τελευταίο φιλικό απέναντι στο Παραλίμνι.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη επικίνδυνη στιγμή ήρθε για τη Νέα Σαλαμίνα στο 3′, με ένα σουτ να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ, με τον Μεχίας να διώχνει στην εκτέλεση του νέα προσπάθεια από τους ερυθρόλευκους. Στο 30′ ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον Ίσμα Λόπες να συνδυάζεται ωραία με Άλεξ Σοάρες, ο Πορτογάλος έδωσε στον Χριστοφή που από καλή θέση δοκίμασε αλλά η μπάλα κόντραρε. Στο 31′ ένα κακό διώξιμο της άμυνας της Σαλαμίνας, έδωσε την ευκαιρία στον Αντόνια να βρεθεί φάτσα με τον Βεσελόφσκι, με τον τελευταίο να βγαίνει νικητής. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε κάτι αξιοσημείωτο, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Β’ Ημίχρονο

Με μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε το Β’ μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ, με σουτ του Χριστοφή από το ύψος του πέναλτι να αποκρούεται από τον Βεσελόφσκι. Το σκορ τελικά άνοιξε, με τον Χριστοφή να κάνει παράλληλο γύρισμα και τον Φραγκέσκου να σημειώνει αυτογκόλ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίρνει κεφάλι στο σκορ. Στο 55′ ένα φάουλ από καλό σημείο πέρασε έξω για τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ στο 61′ ο Μεχίας απέκρουσε σταθερά μια κεφαλιά του Ντομίγκες. Στο 73′ ήταν η σειρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να γίνει επικίνδυνη, με τον Τζαίλσον να κάνει το πλασέ από πλάγια θέση, με τον Βεσελόφσκι να αποκρούει. Εκ νέου απόκρουση από τον τερματοφύλακα της Σαλαμίνας είχαμε και στο 83′ σε σουτ του Εντρένα. Μέχρι το τέλος δεν έγινε κάτι και το τελικό σκορ παρέμεινε υπέρ της ομάδας μας.

Συμπερασματικά 

Καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού η ΟΜΟΝΟΙΑ, που κέρδισε δίκαια τη φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Σαλαμίνα. Η ομάδα μας είχε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση της, ενώ ο Ολίβα χρησιμοποίησε περισσότερη ώρα συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, από όσο μας είχε συνηθίσει.