Home TOP NEWS Match Report: Νίκη στην πρόβα τζενεράλε

Match Report: Νίκη στην πρόβα τζενεράλε


Τη νίκη με 2-1 πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στον Ερμή, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κερδίζοντας δίκαια, ενώ έδειξε κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία. Σκόρερ οι Πρτσέ, Μόντες ενώ για τον Ερμή βρήκε δίκτυα ο Ντεβεσά.

Α’ Ημίχρονο 

Με 4-4-2 ξεκίνησε η ΟΜΟΝΟΙΑ, με την πρώτη καλή να έρχεται στο 3′, με τον Ματ να στέλνει τη μπάλα άουτ από ευνοϊκή θέση. Στο 4′ ο Ερμής άνοιξε το σκορ, με σουτ του Ντεβεσά εκτός περιοχής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε αντίδραση, πρώτα με ένα φοβερό σουτ του Τζαΐλσον που αποκρούστηκε και στη συνέχεια με πλασέ του Βύντρα που δεν βρήκε στόχο. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 15′ μετά από φάση διαρκείας, αφού πρώτα ο Ενρίκεζ σημάδεψε το δοκάρι με το κεφάλι, με τον Πρτσέ να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει με κεφαλιά. Οι πράσινοι συνέχισαν την πίεση, με τον Μεξικανό να κάνει νέα κεφαλιά που πέρασε έξω λίγα λεπτά αργότερα. Στο 24′ τελικά ήρθε η ολική ανατροπή, με την ατομική ενέργεια του Κρις Μόντες που άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και έκανε σουτ στη γωνιά, γράφοντας το 2-1. Στη συνέχεια ο Ερμής ανέβηκε και χρειάστηκαν οι σωτήριες επεμβάσεις του Μεχίας για να διατηρηθεί το 2-1. Πρώτα έδιωξε τη μπάλα σε ωραίο σουτ στο 37′, ενώ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, πραγματοποίησε εντυπωσιακή διπλή απόκρουση σε σουτ των Κειτά και Ντεβεσά.

Β’ Ημίχρονο

Με 5 αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ,με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 50′ με σουτ του Μόντες που αποκρούστηκε σταθερά. Στο 54′ ο Μεχίας δήλωσε ξανά παρών, αφού απέκρουσε με τα πόδια συρτό σουτ αντιπάλου. Ένα δεκάλεπτο αργότερα, ο Γιόρντι Γκόμεθ έπιασε φοβερό αριστερό σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 74′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε ξανά επικίνδυνη, με τον Ματ να στοπάρει εκτός περιοχής και να κάνει σουτ με το αριστερό που αποκρούστηκε σταθερά. Στο 80′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε κοντά στο 3ο γκολ, αλλά η προβολή του Ζίβετς πέρασε άουτ, μετά από εξαιρετική εκτέλεση του Γκόμεθ. Μέχρι το τέλος δεν είχαμε κάτι, πέραν από κάποιες προϋποθέσεις από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ένα σουτ του Εντρένα στο 90′, με το σκορ να παραμένει υπέρ της ομάδας μας.

Συμπερασματικά 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, παρά τις πολλές αλλαγές του δεύτερου ημιχρόνου, πάτησε καλά στον αγωνιστικό χώρο, αμύνθηκε σχεδόν εξαιρετικά, ενώ μπροστά έγινε επικίνδυνη σε αρκετές περιπτώσεις. Στα συν η αντίδραση της ομάδας όταν έμεινε πίσω στο σκορ, όπως και η συμμετοχή συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που έδειξαν πιο έτοιμοι σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια.