Home TOP NEWS Match Report: Προβληματική εμφάνιση και ήττα

Match Report: Προβληματική εμφάνιση και ήττα

 


Μια προβληματική εμφάνιση πραγματοποίησε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο “Τάσος Μάρκου” και αναπόφευκτα ηττήθηκε με 2-1 από την ΕΝΠ. Κακή εικόνα στο πρώτο μέρος από τους “πράσινους”, βελτίωση στην επανάληψη, που όμως δεν ήταν ικανή να φέρει την ανατροπή.

Α’ Ημίχρονο

Με το “καλημέρα” έμεινε πίσω στο σκορ η ομάδα μας, που δέχθηκε το γκολ από τον Κρίστη Ανδρέου πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στην αναμέτρηση. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έδειξαν πως πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, με τους “πράσινους” να ανεβάζουν κάπως ρυθμό στη συνέχεια και μέσα σε ένα τρίλεπτο είχαν δύο καλές στιγμές. Στο 12′ ο Λόε με κοντινή προβολή έχασε ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει. Δύο λεπτά μετά ο Αντόνια προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό σουτ να σκοράρει, όμως η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από τη εστία. Στον επόμενο λεπτό απείλησε η ΕΝΠ με σουτ από το κέντρο του γηπέδου, αφού ο παίκτης της αντιπάλου είδε εκτός εστίας τον Παναγή, που για καλή του τύχη η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία.

Στο 34′ ο Εντρένα έκανε σουτ, όμως ο πορτιέρο της ΕΝΠ μάζεψε σταθερά. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία με το Ραμίρεζ στο 40′, που βγήκε τετ-α-τετ και έκανε συρτό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας κατάφερε να διώξει. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του Παραλιμνίου να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Να σημειωθεί πως στο 36′ ο Ολίβα έκανε αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας στο παιχνίδι το Βύντρα στη θέση του Γκαφούρ που τραυματίστηκε.

Β’ Ημίχρονο

Καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ με την έναρξη της επανάληψης, όταν ο Βύντρα στο 47′ έκανε κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντόνια, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 54′ Ο Ζίβετς δοκίμασε σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Ραμίρεζ στο 58′ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει το σουτ που έκανε ο Κοσταρικανός. Με τη συμπλήρωσε μιας ώρας αγώνας όμως βρήκε στόχο ο Ραμίρεζ, ισοφαρίζοντας για την ομάδα μας. Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να σκοράρει για δεύτερη φορά, όμως αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Στο 68′ ο Βύντρα έπιασε κεφαλιά όμως δεν απείλησε, ενώ τρία λεπτά μετά η ΕΝΠ είχε καλή στιγμή χωρίς όμως να φέρει κάτι η φάση. Στο 79′ ο Μόντες πήγε να γίνει επικίνδυνος, όμως το σουτ του βρήκε σε αντίπαλα σώματα. Εκεί που η ΟΜΟΝΟΙΑ πίεζε και έδειχνε ότι μπορεί να φτάσει στην ανατροπή, οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 86′ και πήραν ξανά το προβάδισμα. Ακολούθησαν δύο χαμένες ευκαιρίες από τους “πράσινους”, πρώτα με τον Χριστοφή στο 88′ με το σουτ να περνάει λίγο έξω και στις καθυστερήσεις όταν ο Αντόνια δοκίμασε σουτ όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Συμπερασματικά

Χωρίς δημιουργικότητα και καλή ανάπτυξη στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας, δέχθηκε το γκολ και έδειξε ανέτοιμη να αντιδράσει. Στην επανάληψη οι διορθωτικές κινήσεις έκαναν την ομάδα πιο επικίνδυνη, ωστόσο πίσω υπήρξαν κενά στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Οι πολλές αλλαγές ενδέχεται να επηρέασαν τη επηρέασαν και ο Ολίβα καλείται να καταλήξει στους βασικούς του, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα δύο φιλικά, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.